khayat_bashi مدیر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 386 عنوان دوستان ببینین این بیبی چک مثبته یا نه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 85 پست امروز موعدمهبا ادرار صبح تست کردمبنظرتون مثبته یا کاذبه؟تو رو خدا بگینالان عکسشو میذارم خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤ 1402/10/04 | 07:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیم_دخترم عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 دکتر رفتی چی گفت؟ دارو استفاده کردی؟ همسرت آزمایش داده؟ خودت وضعیت تخمک هات چطوره؟ ازمایش نداده همسرم فولی هم دارم همین ماه دوتا یکی ۲۰ یکی ۱۶ گف اوضاعت خوبه میگه بمون باردار شیهمش میترسم نکنه مشکلی باشع
khayat_bashi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 386 ازمایش نداده همسرم فولی هم دارم همین ماه دوتا یکی ۲۰ یکی ۱۶ گف اوضاعت خوبه میگه بمون باردار ش ... فولی هات خیلی خوبنکاش شوهرتم ازمایش داده بود که دیکه مطمئن میشدینالبته ان شاالله که الانم باردار باشی ولی اگه نشدی تا یکی دو ماه دیگه صبر کن بعدش شوهرتو بگو حتما ازمایش بدهو اینکه گفته بودی ۳ ماه اقدام هستی، نکران نباش ۳ ماه زمان زیادی نیست❤ خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
زندگیم_دخترم عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 دکتر رفتی چی گفت؟ دارو استفاده کردی؟ همسرت آزمایش داده؟ خودت وضعیت تخمک هات چطوره؟ میگم میمونم یهو تخمدانم شدید تیر میکشه تو اینجوری نیستی؟
زندگیم_دخترم عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 فولی هات خیلی خوبن کاش شوهرتم ازمایش داده بود که دیکه مطمئن میشدین البته ان شاالله که الانم باردار ... اره میدونم دارم عجله میکنم ولی ایشالله ک همه چی اوکی بشه همین ماهتوکل ب خدا
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3807 علت سقطت چی بوده عزیزم؟😞 منم از ظهر لکه بینی قهوه ای پیدا کردم نمیدونم علتش چیه باید برم دکتر😔 ... علت سقط ضعیف بودنم بود عزیزم...دعاکن منم مادرشم😔یکساله خواب ندارم ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
khayat_bashi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 386 ععزیزززم مبارکه بتا دادی؟ ممنون🥲❤نه بتا ندادم دکترم گفت تیتر بتا بدم که عددش ۸۲۰ بودالانم لکه بینی دارم استراحت مطلقم تا پنج شنبه برم پیش دکترم ببینم چی میگهبرام دعا کنید لطفا اینبار بچه ام بمونه🙏❤ خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
shiriiinn عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 1126 ممنون🥲❤ نه بتا ندادم دکترم گفت تیتر بتا بدم که عددش ۸۲۰ بود الانم لکه بینی دارم استراحت مطلقم تا ... عززیزز دلم انشالله ب سلامتی بغل بگیری هر روز بشین سوره حجرات و یس بخون و توکل کن ب خدا
shiriiinn عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 1126 https://www.yjc.ir/fa/news/7608049/بهترین-دعا-برای-سلامتی-فرزند-و-عدم-سقط-جنینحتما یه سر ب این لینک بزن
khayat_bashi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 386 عززیزز دلم انشالله ب سلامتی بغل بگیری هر روز بشین سوره حجرات و یس بخون و توکل کن ب خدا ممنونم😍❤چشم حتما میخونم خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
khayat_bashi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 386 https://www.yjc.ir/fa/news/7608049/بهترین-دعا-برای-سلامتی-فرزند-و-عدم-سقط-جنین حتما یه سر ب این لی ... خیلی مطالب مفیدی داشت، ممنونم❤❤ خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤