2777
2789
عنوان

باهوشی دخترم نمیدونم به کی رفته😇😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3945 بازدید | 173 پست

استارتر منم‌مثل دختر شما بودم ، قبل سن مدرسه شعرهای حافظ و سعدی رو حفظ بودم ، ریاضیم عالی بود همیشه معلم هام میگفتن ذهنت خیلی قویه، محاسبات ریاضی رو ذهنی انجام می‌دادم الانم مدیریت خونه و امور زندگی با منه 😁 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه با این تفاسیر دختر منم خیلی باهوشه 😁 اون متن فارسی شونو معلمش میگفت همه حفظ میکنن همراه با علام ...

حفظ كردن بخشي از هوش هست

اصل هوش توانايي حل مسيله خصوصا مسائل سخت و پيچيده رياضي و علوم و … أست وگرنه توانايي حفظ كردن به درد رشته هاي انساني ميخوره فقط

اولا ماشاءالله دوما مثل دختر منه سومه فوق العاده باهوشه اما اختلال تمرکز داره من دنبال درمانم چون ...

مرسی عزیزم خدا حفظ کنه دخترتونو 

آخه با یه مشاور صحبت کردم گفت اگر توی دیکته کلمه جا بندازه زیاد اون نشونه اختلال داشتنه ولی هیچی جا نمیندازه

افرین خوب گفتی ولی یه ژن پدر ومادر حتما توش تاثیر داره

ممکنه پدر بزرگ یا مادربزرگ باهوش داشته و جهش ژنی اتفاق افتاده یعنی اون ژن باهوش بودن رو از اجدادش گرفته. یه خانم میشناسم خیلی معمولی شوهرش هم بنده خدا مشکل ذهنی داره سه تادختر داره دوتاش معمولی و یکیش نابغه ست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
خانواده پدریش زیاد نه اگرم باشن من خبر ندارم چون ارتباط ندارم چون از شوهرم جدا شدم خودم و خانوادمم م ...

احتمالا به کسی رفته که خیلی باهوش بوده حالایامادرشوهر یایکی ازخودتون 

شبیه کیه دخترت؟

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

خدا حفظش کنه عزیزم و همیشه موفق باشه 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

حتما براش صدقه بده 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
مرسی عزیزم خدا حفظ کنه دخترتونو  آخه با یه مشاور صحبت کردم گفت اگر توی دیکته کلمه جا بندازه زی ...

از نظر روحی ساپورتش کن.

فرمودی جدا شدی

خودتونم دانشجوی دکترا هستی بسلامتی

این بچه به حمایت و محبت بیشتری نیاز داره.

بچه های باهوش چون درک بالاتری دارن، بیشتر آسیب میبینن.

استرسشون رو یه مدل دیگه نشون میدن.

موفقیتشو ببینی🌹

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم اگه بگم دختر منم همین طوره ولی اصلا تمرکز نداره میگی بی سوادم اونم قشنگ با یه بار خوندن حفظ می ...

من با یه مشاور صحبت کردم گفت نشونه تمرکز نداشتن اینه که توی دیکته هاش کلمه زیاد جا بندازه ولی اصلا جا نمیندازه تست ازش گرفت گفت حتی یک درصد هم نداره