2777
2789
عنوان

بالا آوردن گربه

3632 بازدید | 69 پست

سلام

غذای گربه رو یه ماه پیش عوض کردم. تا این اواخر خوب بود ولی دو هفته اخیر دوبار بالا آورده. دوستم میگه عادیه خودتو نگران نکن. میترسم نبرمش دکتر چیزیش بشه از یه طرفم گرونه دکتر🥺

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شاید به خاطر غذا نباشه و مریض شده باشه . اشتهاش و تحرکش هم تغییر کرد؟ میاد سمتتون یا فقط یه گوشه میشینه؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

گربه های توی خیابان از دیوار راست میرن بالا تو سرما _1 درجه زندگی میکنن 

گربه های شما یه مش لوس بی حالن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

گربه‌ ها چون لیس میزنن خودشونو مو جمع میشه تو معده شون وایه همبن بالا میارن که دفع کنن و کاملا طبیعیه البته گاهی هم یه چیزایی میخورن یواشکی پدر سوخته ها مثل گل گلدون یا غذای خونگی که نمیسازه بهشون و اینم باعث میشه بالا بیارن 

ببین در حد یه ماه یه بارش عادیه به شرطی که نگاه کنی ببین زرد رنگ نباشه و ابکی زیاد هم نباشه 

یه موقع برا پرخوری بالا میارن عادیه غذای هضم نشده تو استفراغش هست که نگرانی نداره یا مو تو حلقش باشه 

باید عکس بگیری بفرستی دکتر ببینه اگه خطر ناک باشه میگه بهت