2777
2789
عنوان

بالا آوردن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ها باعث شدید مهارت های غریزیشون کمتر بشه تنبل  تو خیلی خوبی با این همه ادعا

عزیزم من گربه بیرونو نگه نمیدارم که تنبلش کنم من گربه خودمو تو خونم نگه میدارم بیرونم نمیره ربطی به گربه بیرون نداره این از این.

نه تو خوبی

همه حیوانات غیر اهلی،مثل گربه ها و سگها و پلنگ ووووو به طور غریزی میتونن در چرخه طبیعت،از خودشون مرا ...

الان گربه سگ غیر اهلیه؟ ویدوهای این بیچاره هارو دیدی؟

یکی گربه دیافراگمش پاره شده بود انسان نجاتش داد

یکی سگو پوزشو بسته بودن انسانای بی وجدان ‌‌..نجاتش دادن

یکی گربه بود بی وجدانا دستشو عقب کشیده بودن همونجوری جوش خورده بود

اگ آدما نبودن اینجا طبیعت میشد واسشون ولی خیابونه طبیعن نیست خیلیم بی رحمن با این فرشته های زبون بسته 

مهربونب هیچوقت بد نیست که

الان گربه سگ غیر اهلیه؟ ویدوهای این بیچاره هارو دیدی؟ یکی گربه دیافراگمش پاره شده بود انسان نجاتش د ...

البته سگ وگربه ذاتن وحشی بودن ولی توسط انسانها اهلی شدن..

فرمایشت درسته ولی همین مشکلاتی که گفتین،باز توسط مداخله انسان متمدن ایجاد شده،،وقتی انبوهی از جنگل و مراتع طبیعی رو میکوبن و به جاش برجهای مسکونی با تراکم جمعیتی بالا ایجاد میکنن،،طبیعتن هم واسه خودشون مشکل ایجاد میکنن هم واسه حیواناتی مثل گربه و پرندگانی که ناگزیر از زیستن کنار انسانها هستن ولی این دلیل نمیشه که این مشکل رو با ایجاد مشکل جدید حل کنیم،یعنی بخوایم با تحت نظر داشتن مداوم حیوانات در محیط آپارتمان یا خانه،اونها رو از حق زندگی آزادانه محروم کنیم🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌