2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم آلزایمر داره اصلا جایی رو بلد نیست

صبر کن ساعت هفت شد زنگ بزن خاله ت یا مادربزرگت نمیدونم والا....شما که میدونین این مشکل رو داره در رو شبا قفل کن کلید رو بزار جایی که فقط خودت میدونی...حالا که گذشت از این به بعد این کار رو کن...دایی نداری بهش بگی؟به طرف پدریت نگو که شر میشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اخه میترسم پسرم کوچیکه

نمیخواد بری تو خیابون که ساعت پنج و نیم صبح.....برو دم در سرتو بکن بیرون کوچه رو ببین فقط و برگرد..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نمیخواد بری تو خیابون ساعت پنج و نیم صبح.....برو دم در سرتو بکن بیرون کوچه رو ببین فقط و برگرد..

اونجات رو گشتم تا آخر کوچه رفتم وااای 

خواهرم رفته داخل حیاط جیغ میزنه😭😭😭

اونجات رو گشتم تا آخر کوچه رفتم وااای  خواهرم رفته داخل حیاط جیغ میزنه😭😭😭

برو آرومش کن تا کل محل باخبر نشدن ...

آلزایمر داره خودمون باهاش میرفتیم

کاش در رو قفل میکردین

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

وااای چه دارک...

چندسالشونه؟!

زنگ دایی کسی برن خب سریع الان تا دورتر نشده 

گم بشه کجا میخوای پیداش کنی

شهر تون کوچیکه؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤