2777
2789
عنوان

دیشب تولد شوهرم بود من یادم نبود😕

433 بازدید | 22 پست

وای کلا یادم رفته بود دیشب تولدشه

الان تو گوشیش دیدم داداشش تبریک گفته بهش تازه یادم افتاد!!! یجورایی هم سرسنگین طوریم باهم

چیکار کنم خوشحال شه بنظرتون؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

فردا کیک و کادو بگیر، شام بپز، جبران کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورپرایز به بهونه از بین رفتن سنگینی جو

مثلا سفارش کیک یا کادوی مورد علاقه ش

غذایی که دوست داره

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
فردا کیک و کادو بگیر، شام بپز، جبران کن

مامان و بابام تا پسفردا خونمونن ، بخاطر اونم بیشتر یادم رفته بود چون مشغله ذهنیم زیاد بود. نمیدونم بندازم برا اخر هفته بهتر نیس؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

ببرش بیرون یه هدیه برات بخره 😎 شیرینی خامه ای بگیر ، بسه دیگه مرد رو چه به روز تولد

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
نصفه شبی راهکار میخوای؟ خودتو پاپیون بزن تقدیمش کن

این چه طرز صحبت کردنه؟

نوشتم الان متوجه این موضوع شدم! 

شما اگه ناراحتی عبور کن از تاپیک.

مامان و بابام تا پسفردا خونمونن ، بخاطر اونم بیشتر یادم رفته بود چون مشغله ذهنیم زیاد بود. نمیدونم ب ...

ببرید ایشان را خانه مادرشان 😎حال می‌کنه🤣🤣

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️