2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب رفتم سرای ایرانی

19139 بازدید | 19 پست

این ماه باید بیشتر وسیله هارو بخریم

چون یکُم موعد خونه است

)تو عقدیم ولی هم خونه شدیم)

و خب دیگه خونه بعدی رو بعنوان خونه واقعی مشترکمون در نظر گرفتیم😊😊😊

این تا اینجا

بچه ها این تبلیغی که سرای ایرانی زده همه جا  اقساط ۶۶ ماهه

یعنی یه پک از برندای ناشناس جمع کرده

که قابل حذفن ولی قابل تغییر نه!!مثلا اگه یخچال میخوای باید ساید زیرووات برداری اگه نه حذفش کن!!!!

از اونور حداقل ۲۵ فقره چک میخواد

برای مشاغل معمولی(کارمندای خصوصی..مشاغل بدون جواز و....)تا سقف ۷۰تومن میتونی خرید کنی که البته یه چیزی بجز اون مورد بالاییه این طرح..

اها

دیدی هی میگه بدون پیش پرداخت..بدون پیش پرداخت

اگه بدون پیش پرداخت برداری باید ۱۵ ماهه  تسویه کنی!!!!!!!!

اگه ۳۵ درصد پیش پرداخت بدین اونوقت ۲۰ ماهه

واسه کسایی که مثل ما براشون مهمه پول نقد دستشون بمونه بنظرم بگردین دنبال روشای جایگزین

امروز رفتم امین حضور نمایندگی اسنوا

بدون پیش پرداخت فقط یفقره چک (فک کنم  ۱۸ ماهه) میخواست...اینم تایمش کمه...ولی برای ما مناسب تر بود

اما اگه مثل منو همسرمدکه خودمون دوتایی  داریم خونه و وسیله و مراسم و....رو پیش میبریم 

اگه میخواین برند بخرین و زیاد هزینه کنیدداستانتون با ما فرق داره

ولی اگه مثل من و همسرم دوتایی دارین وسیله و خونه و مراسم و....رو پیش میبرید و تا جای ممکن پول نقد براتون مهمه...بنظرم چند جا بگردید..صاف نرید از مراکزی  که خیلی تبلیغ  میکنن خرید کنید

عادت های اتمی و اثر مرکب

من که میگم نخرید چون اینا باعث میشن بقیه فروشنده ها ورشکست شن بعد حسابی می کنن تو پاچه تون حالا ترافیک بیش از حد و آلودگی که واسه اون منطقه درست کردن سرشون بخوره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم تهرانشو. قم رو نمیدونم چجوریه. ولی تهران اجناسشون همه بی کیفیت و قدیمی .

یعنی من یه دست مبل قشنگ یا یه تخت قشنگ ندیدم اونجا. ظرف و ظروف همه مدلای قدیمی چندسال پیش.

قیمتشونم از بقیه جاها خیلی بیشتر بود. در کل خیلییی به درد نخور بود 

سرای ایرانی و شهر فرش و شهر لوازم خانگی اینا همش چرت و پرت و کلاهبرداری آنقدر تبلیغ میکنن بعد میری میبینی چقدر شرط و باید گذاشتن

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

از سرای ایرانی ک نگووووو کثافتا یه مشت کلاهبردارن..

من میز اشپزخونمو از اونجا گرفتم باید ارسال میکردن برام..میزی ک اونجا بود ناقص بود من گفتم این وسیله ها روش باشه حتما درضمن از ویترین نفرستین چون بلاخره رفت و امد بود یکم کهنه شده بود...بیشرفااا دقیقا همون پشت ویترین رو فرستادن همونطوری ناقص😑اصلا هم کیفیت نداره...حتی راننده هم گفت من بهشون گفتم اینطوری نفرستین قبول نمبکنن گفتن شما کارت نباشه ببر...هر چیم زنگ زدم هی گفتن باشه پیگیری میکنیم هیچ غلطی نکردن الان ۱۰ ماه گذشته🥲

ولی ما چندین بار خرید کردیم ازشون والا راضی بودیم 

برای مادرشوهرم لباسشویی یخچال جارو برقی تی وی بازم یه جارو برقی گرفتیم راضی بوده تا حالا 

برا خودمونم اسپیلت گرفتیم قیمتش با دیج ی کالا یک و نیم میلیون فرقش بود همونجا بدون هیچ حرفی از فاکتور کم کردن 

یه بار۸۰۰ تومن یه بارم ۱۸۰۰ جایزه برنده شدیم که دقیقا همون بهمون تعلق گرفت بدون هیچ ادابازی 

یه تی وی هم برا اتاق بچه م گرفتیم که نوشته بود از پونصد تومن تا ده تومن جایزه نقدی داره اونم باز ۹۰۰ زدن به کارتمون 

از شهر لوازم خانگی هم خرید کردم ولی ازشون راضی نبودم نه از پرسنلشون که خوب نبودن و اینکه اصلا ما رو‌راهنمایی نکردن و ما اشتباه کردیم توی خریدمون و دیگه قبول نکردن معاوضه کنن 

ولی از سرای ایرانی راضی بودیم تا حالا 

ولی ما چندین بار خرید کردیم ازشون والا راضی بودیم  برای مادرشوهرم لباسشویی یخچال جارو برقی تی ...

خواهرمنم پارسال خرید کرد...راضیه اونم

من صرفا شرایط اقساطش مدنظرمه

و اینکه تبلیغشونو کامل توضیح نمیدن(در مورد اقساط ۶۶ ماهه و بدون پیش پرداختش)

و گرنه از اختلاف قیمتش با بقیه جاها

یا کیفیت محصولاتش چیزی نگفتم

عادت های اتمی و اثر مرکب

من برای خواهرم دنبال جهیزیه بودم ،بانه رفتم ،شوش رفتم صالح آباد رفتم ،خربد کردم،چند روز پیش زد به سرم بابت سرویس خواب برم سرای ایرانی،کنجکاو شدم قیمت  یه سری چیزای ایرانی که از شوش و صالح آباد خریده بودم مقایسه کنم،متاسفانه متاسفانه سرای ایرانی قیمت نقدش رو هم خیلی خیلی گرون میداد،افسوس خوردم برای ملت که فکر میکنن تبلیغاتش زیاده قیمتش خوبه،خدابب خیلی خیلی گرون و بی کیفیت بود

من برای خواهرم دنبال جهیزیه بودم ،بانه رفتم ،شوش رفتم صالح آباد رفتم ،خربد کردم،چند روز پیش زد به سر ...

تلوزیون دوو ۵۵

حدود یک ماه پیش

کاسب امین حضور بهم ۲۱ قیمت داد

سرای ایرانی نقدیش ۳۱

اقساطی ۳۹

کلاهمم بیفته اونور دیگه نمیرم

عادت های اتمی و اثر مرکب

سلام من ۳ سال پیش عقد ک بودیم خانواده همسرم ب کل زدن زیر حرفاشون و حتی ی پاپاسی کمک نکردن همسرمم چون خونه گرفته بودیم خیلی پول کم داشت۴ تا وسیله بزرگمم بااون بود رفتم سرای ایرانی قم نصف نصف قیمت کرج تهران وسایلمو خریدم هنوزم ک هنوزه دعا میکنم صاحبشو خدا ازش راضی باشه...انقدرم بد نگید برای ی سریا واقعا عالیه جنساشونم خوب بود ماشالله.من قبلش کل کرج تهران بازاراشو زیرورو کرده بودم 

یه یخچال طرح ساید گرفتیم اولا که قیمتا واقعا گرونه ما چون قسطی بود مجبور شدیم بگیریم موقع تحویل رو کارتنش رد طناب بود شک کردیم که اسیب دیده ولی چون کارتن و باز کنی از گارانتی خارج میشه ما باز نکردیم و بردیم بالا وقتی نصاب باز کرد انگار یخچال با نیسان تصادف کرده بود انقد غر شده بود کلا هم گردن نمیگیرن و وقتی هم که شاکی میشی میگن میخواستی تحویل نگیری. خیلی حواستون باشه اصلا ادمای منطقی نیستن شاکی ببینن بی ادبم میشن گفتم بگم که تجربه من و کسی دیگه نکنه .