2777
2789
عنوان

جلوگیری با قرص ال دی

228 بازدید | 8 پست

سلام

شبتون بخیر 

بنا به دلایلی فعلا نمیتونم برم دکتر که از دکتر زنان بپرسم. به همین دلیل با عرض معذرت اینجا میپرسم اگه میدونین جواب بدین

میگن قرص ال دی اگه سروقت و منظم خورده بشه تا 99 درصد باعث جلوگیری از بارداری میشه

من هرشب سر یه ساعت مشخص قرص رو میخورم. دیگه نیازی به یه روش دیگه جلوگیری نیس؟  و اگر رابطه کامل باشه باردار نمیشم؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به لطف همین روش جلوگیری شمامن الان یه  خواهر دارم

عزیزممم😀🥰

خداحفظش کنه

خب شاید مادرت به موقع و سروقت قرص نمیخورده

نه؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
نه ، مگه قرص دیگه ای بخوری که با هم تداخل داشته باشن ، خنثی بشه

مثلا؟ 

میدونین چه قرصایی؟

البته قرص هم مصرف نمیکنم

فقط مکمل ویتامین دی و زینک که میدونم مشکلی نداره

اره شاید  خداروشکر که نخورد  هرجا هستی سالم خوش باشی💔♥️♥️

ممنونم گلم. همچنین🌹🌹🌹