2777
2789
عنوان

همسراتون چندوقت یبار نزدیکتون میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10148 بازدید | 45 پست

چه اصراریه همش مرد بیاد بسته به نیازه طرفینه خب. در ثانی بعد ازدواج بنظرم روابط کمتر میشه اونم ن بخاطر سردی  طبیعیا زندگی بجز رابطه کارای دیگه هم داره 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای سه تا چهار بار.....من باردار نیستم فعلا...واین جریان هم اینطوره که گاهی من پیشقدم هستم وگاهی ...

ماهم اینطور بودیم قبلا

یروز‌درمیون یا نهایت دوروز درمیون 

الان ۵روزم میگذره انگار ن انگار

ماهم اینطور بودیم قبلا یروز‌درمیون یا نهایت دوروز درمیون  الان ۵روزم میگذره انگار ن انگار

ایراد نداره...شما بارداری اینطور شده...دوباره درست میشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

واسه منم همین بود بیشتر مراعات حالتو میکنن من خودمم دوست نداشتم تو حاملگی نزدیکم شه 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

چه اصراریه همش مرد بیاد بسته به نیازه طرفینه خب. در ثانی بعد ازدواج بنظرم روابط کمتر میشه اونم ن بخا ...

من چون خودم گرمم اصلا ب این توجه نمیکنم ک من برم سمتش یا اون خیلی پیش میاد من پیش قدم میشم 

ولی الان یکم ک دقت میکنم میبینم اگ پیش قدم نشم رابطه ای برقرار نمیشه خیلی ب غرورم برمیخوره

من متوجه شدم فیلم نگاه می‌کنه برای همون از من کم درخواست میکنه خودم تو تاریخچه گوگلش دیدم بعد زل زد ...

مثله سگ دروغ میگن....شوهرمن  به زور هر ماه یه ماه باهام بود ازاول ازدواجم تا حالا تازه فهمیدم خیانت میکرده تنوع طلب بوده اویل ازدواجمون که به بهانه مسافرکشی دو شب دوشب خونه نمیومد تازه فهمیدم خودشو جای دیگه خالی میکردخدا لعنتش کنه😔😔😢

بابا بهتر... منم الان باردارم اصلا ادم توی بارداری حوصله و حال و رمق رابطه  و حمام بعدش رو نداره.. بهتر که اعتراض چی میکنی عزیزم.. رابطه تو بارداری مانعی نداره البته اگه ازنظر پزشکی مشکلی نداشته باشی یا به وجود نیاد  اما خوبم نیست زیاد ..همه دکترها میگن به حداقل بزسونید 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
شاید الان بیشتر درگیر کار و زندگی منم این گلایه رو از همسرم دارم میگه سنم رفته بالا😊

درگیر کاراش هست  اصلا یکی از مسائل همینه با کوچکترین مشکلی ک تو کارش پیش بیاد رابطه ی جنسی ما هم خیلی تحت تاثیر قرار میگیره 

احتمالا چون بارداری ...۹۰درصد مردا تو بارداری و بخصوص بعد زایمان خیلی از زن فاصله میگیرن..یکسال اول ...

خب خودشونو چجوری تخلیع میکنن؟؟ اینجا یه جای کار نمیلنگه؟؟ اگ سر مزاج باشن باز یه چیزی ولی وقتی میدونیم گرم مزاحم و نزدیک نمیشن….

هفته ای سه تا چهار بار.....من باردار نیستم فعلا...واین جریان هم اینطوره که گاهی من پیشقدم هستم وگاهی ...

واقعا بعضی از زنا ک میگن مثلا شوهرمون هروز میخاد و ماهم هفته ای دوبار قبول میکنیم و نمیفهمم چون برام پیش نمیاد 

خیلی دوست داشتم منم اینطوری بودم شوهر منم اینجور بود اینطوری حس خیلی بهتری نسبت ب خودم داشتم ت

درگیر کاراش هست  اصلا یکی از مسائل همینه با کوچکترین مشکلی ک تو کارش پیش بیاد رابطه ی جنسی ما ه ...

برای منم دقیقا اینجوره هر موقع از ی حدی حساب بانکی کم میشه میلش هم کم میشه، تو دوران نامزدی و اوایل ازدواج انقدر فکرش درگیر نبود و خلوت بیشتری داشتیم.