2777
2789
عنوان

همسراتون چندوقت یبار نزدیکتون میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10084 بازدید | 45 پست
خب خودشونو چجوری تخلیع میکنن؟؟ اینجا یه جای کار نمیلنگه؟؟ اگ سر مزاج باشن باز یه چیزی ولی وقتی میدون ...

هفته ای یبار باشه نرماله اما بیشتر باشه اره نرمال نیس یا تو حموم یا فیلمممم یا دختر هس شوهر خودم فیلم پ و رن میدید

واقعا بعضی از زنا ک میگن مثلا شوهرمون هروز میخاد و ماهم هفته ای دوبار قبول میکنیم و نمیفهمم چون برام ...

خب آدمها باهم متفاوت هستن عزیزم شوهرهای ما که خوبن همسر دوستم سه ماه یکبار نزدیکی میخواد.‌‌.‌

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضی از زنا ک میگن مثلا شوهرمون هروز میخاد و ماهم هفته ای دوبار قبول میکنیم و نمیفهمم چون برام ...

ولی اینکه تو بری سمتش مردو زده میکنه بنظر من...فقط یه جوری تحریکش بیاد سمتت اما مستقیم رابطه نخواه..من اصلا درخواست مستقیم توصیه نمیکنم

واسه منم همین بود بیشتر مراعات حالتو میکنن من خودمم دوست نداشتم تو حاملگی نزدیکم شه 

ولی من دوست دارم چون بهم اعتماد بنفس میده 

اعتماد بنفس اینو میده ک هنوزم باوجود بارداری اندامم و دوست داره 

ولی اینکه تو بری سمتش مردو زده میکنه بنظر من...فقط یه جوری تحریکش بیاد سمتت اما مستقیم رابطه نخواه.. ...

خب برای تحریک کردن یسری کارای خاص هست ک اوناهم باز نشون میدن ک تو رابطه میخای ک اینکارارو میکنی 

من میخام بدون اینکارا خودش بیاد مثل قدیم

بعداینک فهمیدید خب چیکار کردید؟؟

راستش سعی کردم همیشه جلوش شیک بپوشمو حمومو قبل خواب میزاشتم ک اون بدونه تازه حموم کردم..چون مردا بنظورم اونموقع سکسو بیشتر دوسدارن کلا غیر مستقیم کشندومش سمت خودممم..اصلا تاحالا خودم واس رابطه درخواست ندادم اما تو رابطه سعی کن عالی باشی  مثلا شوهر من ک فیلم زیاد میدید سعی کردم تو رابطه ادای اونا رو دربیارم ک هیجانش بیشتر باشه...باورکن دوماه یبار رابطه داشت اما الان هقته ای ۲بارو داریم...

البته الان که بسلامتی باردار هستین شاید خودش مراعات میکنه بعضی مردا میترسن برای بچه مشکلی پیش بیاد&n ...

بهش توضیح دادم اخه مشکلی نداره 

مشکل اینجاس تحریک نمیشه ینی انگار مغزش مثل قدیم پر شهوت نیست