2777
2789
عنوان

حامله نشدم 😭

647 بازدید | 26 پست

۴ ماهه تو اقدامم، بچه دوممه، سر اولی واقعا عذاب کشیدم دو سال طول کشید، خیلی میترسم بازم اونطوری بشه، دلم فقط گریه میخواد، امروز باز پریود شدم، حس ششمی ها بهم گفته بودن پریود میشی یکم آماده بودم، ولی بیچاره شوهرم امیدوار بود، البته اینم بگم سر اولی من رفتم پیش دعا نویس، بعد از دوماه حامله شدم، گفت باید واسه بچه دوم هم بیایی، تو همزاد داری بدون دعا حامله نمیشی، نمی‌دونم برم یا نرم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا علمی پیگیری نمیکنی؟؟؟ 

برو دکتر خب...!! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
چه دعایی بهت داد  دوست منم همزاد داره دعا گرفته ولی تاثیر نذاشته چرا پس

نمیدونم والا، ۵ سال پیش بود، ماه دوم دعا ک گردنم بود حامله شدم، اونم طبیعی بدون هیچ دارویی

همون ماه اول

جاری منم اولی ماه اول گرفت دومی طول کشید، قرص می‌خورد بخاطر اون بود، نگران نباش میشه، من آخه اولی هم طول کشید

سلام 

اعتقاد به دعانویس شرک هست

تاخدا نخواد هدیه اش رو نمیده

برید دکتر زنان بجای دعانویس 

وخرافاتی نباشید

یه بچه داری دیگه اونم تو این زمونه چه اعصاب و حوصله ای داری شما و همسرت

دیگه خوددانید

منم تک فرزند پسرم پایه هشتمه

همسرم که اول عقدمون گفت یه بچه خوشحال شدم چون من تک فرزندی رو ترجیح میدم به چندفرزندی اونم تواین زمونه تمام سعی ام هم موفقیت و خوشبختی پسرمه باکمک خدا و اهل بیت ع 

من سر پسرم ماه سوم حامله شدم این دومی رو نمیشم نزدیک دوساله اقدامم 

من آخه اولی هم طول کشید، شاید بخاطر پیشگیری هایی هست ک کردی

اولی دو سال فقط دوا دکتر، آخرش با دعا طبیعی بدون دارو حامله شدم

قطعا خواست خدا بوده... 

شاید خودت یا همسرت مشکل دارین

خرافات زندگی رو نابود میکنه... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷