بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید اونقدر رو خودت کار کنی که بتونی کلمات منفی رو از خودت دور کنی
قدرت کلمات در برابر عظمت قدرت تو که خدا بهت داده هیچه
روخودت کار کن
زندگی رو سفت نگیر همیشه گاهی باید شل بگیری و خودتو بزنی به نشنیدن و ندیدن
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
باورت میشه آجی تمام تلاشمو میکنم خیلی وقتا شده از سکوت بغضم بگیره خیلی وقتا شده گلوم از شدت&nb ...
من میفهممت
ولی یه چیز جالب بذار بهت بگم حدودا ۸ میلیارد ادم تو کره زمین دارن زندگی می کنن به نظرت چند درصد از این ۸ میلیارد نسبت به حرفا و اطرافیان بیخیالن؟ سر جمع حساب کنی شاید ۲۰ درصد یا نهایتا ۳۰ درصد مردم اینجورین میدونی از ۲۰ درصد ۸ میلیارد خیلی کمه این ینی همه ادما قوی بودن و بلد نیستن منم مثه تو با حرف اطرافیانم خیلی می رنجیدم ولی یه بار داداشم بهم گف چرا انتظار داری ادما حرفایی که دل تو میخواد رو بگن ؟ مگه تو حرفای محبوب اونا رو میزنی ؟ بهمگفت توی دنیا باید یاد بگیری از کسی توقع نداشته باشی انتظار از ادما باعث میشه اونام از تو انتظار داشته باشن اینکه تو بارون و دوست نداری دلیل نمیشه خدا بارون و حذف کنه بی تفاوت باش زنوگی خیلی کوتاهه که بیای خودتو با حرف اطرافیانت سرزنش کنی
اگه ارومت می کنه بگو چه حرف پدر و مادرت سبب رنجشت میشه شاید بهتر بتونم ارومت کنم
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
من میفهممت ولی یه چیز جالب بذار بهت بگم حدودا ۸ میلیارد ادم تو کره زمین دارن زندگی می کنن به ...
میدونی آجی همیشه بقیه رو به رخم میکشن
مثلا فلانی دیدی چقد قشنگه؟
دیدی فلانی چقدر زرنگه؟
حتی شده بم میگن مثلا درد فلان دختر بخوره به تو ببین من ۱۹ سالمه واقعا دختر بدی نیستم ولی قلبم درد میگره من هیچ وقت هیچ وقت دل بقیه رو اینطوری آتیش نمی زنم من من فقط دلم یکم حال خوب میخواد آجی دلم گرفته دارم منفجر میشم گریم بند نمیاد 😭😭😭😭😭🫂
۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
پدر و مادر ادم چیزی جز خیر و صلاح بچشون و نمیخوان اینا رو میگن که تویه دختر مهرب ن بیشتر تلاش کنی برای ایندت و بیشتر بجنگی تا به جایگاه های خیلی بالاتر از اونا برسی اونا نمیخوان تحقیرت کنن تلاش می کنن چشم تو رو نسبت به ادما و دنیا باز کنن تا قوی تر برای ایندت بجنگی
الان داری گریه می کنی؟
قربون اون دل کوچیکت بشم دختر فک کردم الان چیا میگن پدر و مادر ادم چیزی جز خیر و صلاح بچشون و ...
میدونی آجی شاید حرف تو درست باشه ولی نه اعتماد به نفسی برام مونده نه چیزی باورت میشه انقدر بعضی وقتا بغض میکنم گلوم درد میگره دلم شکسته غم دارم نمی دونم از مشکلات داغون بشم یا حرفا یا شرایط زندگیم توروخدا برام دعا کن امشب خیلی داغونم 🫂😭
۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
قربون اون دل کوچیکت بشم دختر فک کردم الان چیا میگن پدر و مادر ادم چیزی جز خیر و صلاح بچشون و ...
آجی سه ساله یکی تو قلبمه همو دوس داریم شاید تو این سه سال ۴ بار بیشتر همو ندیدم باورت میشه یه تصویری باش نزدم انقدر بی اعتماد به نفسم دارم میمیرم چرا من انقد بدبختم😭