2777
2789

دکتر برای تخمک گذارب به من آمپول سینال اف و hmg داده

این قرص دگزا هم داده

از عوارضش چاقی و اضافه وزنه

من به بدبختی لاغر کردم الان وزنم نرماله

ده تا دونه قرص دگزا ۵ میلی گرمی خیلی آدمو چاق میکنه؟

من متفورمینم مصرف میکنم روزی دوتا🥲

نهههه اون قرص دگزااا ب این راحتی چاق نمیکنه... بعدشم چون متفورمین میخوووری اونم لاغرت میکنه کلاااا . پس نگران نباش بخور

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه اون قرص دگزااا ب این راحتی چاق نمیکنه... بعدشم چون متفورمین میخوووری اونم لاغرت میکنه کلاااا . ...

مطمئنی؟

به خدا شاید برا بعضیا مهم نباشه اما من به بدبختی وزن کم کردم هرجای نت و گشتم نوشته چاق میکنه

چقدرش چاق میکنه؟

خنثی میکنن همو😂 ول کن بابا استرس نده به خودت 

بابااااا تا تپل نباشی و لاغر نکنی نمیفهمییییی چقدر مهمههه

بعد خب کلا نوشته خیلی عوارض داره

ولی نمیدونم ده تا دونه ش چجوریه

مطمئنی؟ به خدا شاید برا بعضیا مهم نباشه اما من به بدبختی وزن کم کردم هرجای نت و گشتم نوشته چاق میکن ...

میگمممم دیگههه الن چاق نمیکنه حداقل باید سه چهار ماه بخوری تا جاق بشی . بعدشم متفورمین لاغرت میکنه بخور مطمعنم...

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

راس میگی؟ استفاده کردی خودت؟

اااره باباااا من اصن کلا واسه چاقی میخوردم داداشمم میخووورد ولی خییییلی خوردم تازه نیم کیلو چاق کرد اونم ولش کردم پفمم خوابید

خدا کنه منم چاق نشم خیلی میترسم شما کاشونی هستی؟

نههه تهرانم

نههه تهرانم

آخه تو تاپیکات دیدم برای آموزشگاه قطب راوندی فک کردم کاشانه

منم تهرانم 

میگم نکنه چون تو کلا استعداد چاقی نداری با این قرصه چاق نشدی ؟

چجوری میخوردی چندماه میخوردی؟

آخه تو تاپیکات دیدم برای آموزشگاه قطب راوندی فک کردم کاشانه منم تهرانم  میگم نکنه چون تو کلا ...

اون نوسسه قطب راوندی تو تهرانه ک الان خراب کرده و ادیتمون کرده بخاطر همین گذاشتم.... بعدشم چرااا اینقدر میترسی دختر خوب دگزا ب ایت زودی چاق ننیکنه شما چون متفورمین هم میخوری لاغرترت میکنه اصن... من مطعنم ... حالا باز خودت میدونی از خود دکترتم میتونی بمرسی با اون چندتا دونه چاق میشق یانه؟

اون نوسسه قطب راوندی تو تهرانه ک الان خراب کرده و ادیتمون کرده بخاطر همین گذاشتم.... بعدشم چرااا این ...

دستت درد نکنه عزیزم والا دکترم تعطیلات کریسمسه رفته خارج😐😂🤦‍♂️

معلوم نی کی بیاد