2777
2789
عنوان

بانک ها چه ساعتی باز میکنن؟

50 بازدید | 12 پست

کسی میدونه؟ خیلی واجبه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7

مرسی عزیزم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
7 یا 7:30

رئیس بانکم همون ساعت میاد؟

منی که پدرم ساعت شش ، شش و نیم از خونه می‌ره بیرون میگه هفت و نیم صبح باید باز باشه کلید شعبه هم دست ...

رئیس بانک چه ساعتی میاد.؟ 

یعنی امشب از استرس خوابم نمیبره 

یه حساب قایمکی دارم حالا شوهرم گفته فردا بریم همون بانک حساب باز کنیم برات 

الانه که لو برم 

نه رئیس بانک اکثرا دیرتر میرن

نمیدونم حدودا چه ساعتی میاد؟

رئیس بانک چه ساعتی میاد.؟  یعنی امشب از استرس خوابم نمیبره  یه حساب قایمکی دارم حالا شوه ...

والا مثلا شعبه ی بانکی که پدرم کارمندش هست چون همیشه ی خدا شلوغه و شعبه ی بازار هستش رئیس بانک شون دیگه اگه خیلی دیر کنه ساعت 9 صبح اونجاس

ولی اکثرا هشت صبح هستن که مثلا برا صبحونه رسیده باشند 

والا مثلا شعبه ی بانکی که پدرم کارمندش هست چون همیشه ی خدا شلوغه و شعبه ی بازار هستش رئیس بانک شون د ...

وای خدایا دارم از استرس میمیرم 

کاش بانکا یه گزینه داشتن به اسم حساب پنهان🥲🥲 

برام دعا کن لطفا

وای خدایا دارم از استرس میمیرم  کاش بانکا یه گزینه داشتن به اسم حساب پنهان🥲🥲  برام دعا ...

خدا بزرگه نگران نباش 🥲🫀 ان‌شاءالله که مشکلت حل میشه و شوهرتم خبردار نمیشه 

ساعت ۷ همه میان

اما شروع بکار برا مشتری ۷/۵ هسش

نوع حسابت چیه ؟ مثلا اگه کوتاه مدته حالا رفتی حساب باز کنی بگو قرض الحسنه میخوام یا جاری بدون دسته چک

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐