2777
2789
عنوان

مامالي و شب يلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 18865 بازدید | 80 پست

سلام الهام جان.امیدوارم خدا بهت تن سالم بده که هرسال اینطوری میز بچینی و خودت ذوق کنی از چیدنش😍

امسال شب یلدا ،برعکس سال های گذشته 

من رفتم خونه ی مادرم 

تو خونه ی خودم انقد تمیز کاری کرده بودم ،نا نداشتم چیزی درست کنم 

پاشدم غروب رفتم دوش گرفتم و دخترمو آماده کردم و خلاصه رفتیم خونه مادرم شام خوردیم .خواهرم با دخترش اونجا بودن و برادرم با خانواده ش اومدن 

یکم نشستیم،گفتیم بیاریم خوراکی های شب یلدا رو بخوریم دورهم 😅

دیدم مامانم با ذوق گفت وای من سفره روهنوز نچیدم 🥺🤗بعد گفتم بزار من الان سریع برا میچنیم .دیدم دوتا شمع قرمز هم اورد گفت اینم بزار ،مامانم خیلی روحیه ی خوبی داره

خلاصه که من تو چند دقیقه یه میز ساده چیدم 

اینم میز ما😍

به قشنگی میز شما نشده ولی خوش گذشت،دور هم فا ل حافظ گرفتیم و کلی خندیدم دیگه به زور یک ونیم شب برگشتیم خونه هامون

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من پیجتو دارم مهربون

ببخشید شما اینستاگرام با فیلت.ر شکن پولی میرید؟

من اینستا دارم ولی ماهی ی بارم وصل نمیشه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خوش بحالت عزیزم ...من برا یلدا همه چیز خریدم همه نوع آجیل میوه کیک دسر ...ولی حتی نتونستم بچینم...چون خدای رحمان ورحیم وکریم به من بچه مریض داده بچه اوتیسم داده پرخاش کزد زد شکست روزگارموسیاه کرد رید ب خوشیم ....ومن بازم فقط صبوری کردم و ازته قلب ازاعماق قلب حسرت خوردم ب هرکس ک خدای رحمان ورحیم وکریم بهش بچه سالم داده

خوش بحالت عزیزم ...من برا یلدا همه چیز خریدم همه نوع آجیل میوه کیک دسر ...ولی حتی نتونستم بچینم...چو ...

عزيزم از ته قلب براي سلامتي بچه تون به درگاه خداي بزرگ دعا كردم.

فقط يه مطلبي بگم؛

جدا از سنگين بودن لفظ حسرت و خوش بحالتون،

شما از كجا خبر داريد كه من خودم يا خانواده ام در صحت و سلامت كامل هستيم؟!

فقط من و شما تو اين روايت يه تفاوتي داريم؛

من هرگز اينجا ننوشتم كه اون شب چه حالي داشتم از اينكه عزيز ترين افراد خانواده ام بخاطر بيماري لا علاج كنارم نبودن!

عزيزم از ته قلب براي سلامتي بچه تون به درگاه خداي بزرگ دعا كردم. فقط يه مطلبي بگم؛ جدا از سنگين بو ...

من اون خوشبحالت رو ازته دل نگفتم ..شرایط خودمو دروغ نگفتما...فقط اینجوری نوشتم ک بهم حمله کنی یا جواب تند وتیز بدی بگم آدمم وقتی خوشیشو ب اشتراک بزاره ممکن یکی بنویسه خوشبحالت مث من ک دلیل داشت و هزاران نفر ننویسند و بگن خوشبحالت وهزار حرف دگ.....من خوشحال میشم کسی بچش سالم باشه ..اگ بگم غبطه نمیخورم دروغه....توهم نیتت بد نبوده اشتراک گذاشتی اما من ازقصد گفتم خوشبحالت ک اعتراض کنی ومن بگم هزاران نفر گفتن وننوشتن.........من از خوشی های اوایل زیاد گذاشتم اینستا وکوفت وزهرمارای دگ..واقعا ضربه خوردم.....شک نکن پشت حرفم هیچ انرژی منفی ونیت بد نبوده ....اونایی درمورد بچم گفتم راست بود ولی اولیش ن...خوش باشی

من اون خوشبحالت رو ازته دل نگفتم ..شرایط خودمو دروغ نگفتما...فقط اینجوری نوشتم ک بهم حمله کنی یا جوا ...

من حمله نكردم

فقط توضيح دادم كه هر ادمي تو زندگي داره با يه مسائلي ميجنگه

بعضي ها در موردش حرف ميزنن

بعضي ها نميزنن

طبق نص صريح قران انسان در رنج افريده شده.

چه توي چشم باشه،

چه نباشه.

من حمله نكردم فقط توضيح دادم كه هر ادمي تو زندگي داره با يه مسائلي ميجنگه بعضي ها در موردش حرف ميز ...

بله صحیح ...من میگم من اینو گفتم ک حمله کنی من اونو بگم ..شما خیلی محترمانه برخورد کردی من قصد جسارت وبی احترامی ندارم...سختی فقط برا من وشما نیست همه خوشبخت مطلق نیستن همه مشکل دارن....میدونم...من اینو گفتم اعتراض کنی بگمت من نوشتم خیلیا ننوشتن وگفتند شک نکن....من ضربه مجازی رو دیدم ...ب بدترین شکل ...هدفم از خوشبحالت همین بود ...همیشه خوش باشی وسالم...

سلام الهام جان.امیدوارم خدا بهت تن سالم بده که هرسال اینطوری میز بچینی و خودت ذوق کنی از چیدنش😍 ام ...

سلام عزيز دلم

ممنونم از دعاي خيرت

لذت بردم از كامنتت و بخدا كه سفره تون چيزي از صفا و صميميت كم نداره

شاد باشيد هميشه❤️

بله صحیح ...من میگم من اینو گفتم ک حمله کنی من اونو بگم ..شما خیلی محترمانه برخورد کردی من قصد جسارت ...

متوجه شدم عزيزم

ممنونم ازت

براي خوشحالي و سلامتي خانواده ات دعا ميكنم