2777
2789
عنوان

مامالي و شب يلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 18865 بازدید | 80 پست
سپاس. خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه بله درسته همه مون رفتنی هستیم

عزيزم يه دوستي هم تو نيني سايت هست اسم كاربريشون سپاس ١ هست فكر ميكنم

مطالب ايشون فوق العاده كمكت ميكنه

ممنونم مهربونم لطف داري چشم حتما😘

حقیقت رو باید گفت 

و ماشاالله بهت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افريننننن چقد تميز فكر كردم از قنادي خريدين ماشاالله به هنرت

ممنون جانم 

نه بابا همین امشب شوهرم رفت از درخت جلو خونه برگ سرو آورد برام واسه تزیین😆

قصد دارم یکم پسرکم بزرگ تر بشه جدی تر کار کنم خیلی بهش علاقه دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

مامالی خوبی😻من ک دارمت توی اینستا ولی بازم عکسارو دیدم واسم تکراری نبود😅👌

یلدای ما چهار ساله ک با تولد پسرم همراهه😍تولد و بزن برقص و این چیزا ب راه بود 

کیکشم ک خودم درست میکنم دیگ😅

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

سلام عزیزم 

زمستون همه هموطنانم پر از خیر و شادي و سلامتی باد

عکسها زیبا

نوشته های خودت زیباتر

همه چیز یکطرف قسمت ساز زدن و حافظ خواني  طرف دیگرررررر

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

سلام مامالی عزیزم💛

شب یلدای ما با فامیل هامون گذشت... همه رو دعوت کردیم خونمون و خلاصه بعد کلی مرتب کردن و بدو بدو های اون روز مهمونا اومدن 

و خاله خانم یه اش دوغ بسیاری خوشمزه درست کرده بود😁

اینقدر درگیر بودیم که اصلا یاااادمون نبود عکس بگیریم😶

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

سلااام🥰.بالاخره انتظار به سر اومد و شب یلدای رویایی مامالی جونمون رو دیدیم همه چیز عالی و زیبا بود و با دیدن عکس ها کلی ذوق کردم😍. شب یلدای ما هم اینگونه گذشت: از اونجایی که بنده هنوز مبتدی هستم یه ژله ی انار ساده و یک عدد کیک ساده درست کردم و با گردو و کرم کاکائو تزئین کردم و به قول مامالی جان به همراه همسر چیتان پیتان کردیم و رفتیم خونه ی مادر شوهر گرامی وتا وارد شدیم من مثل بچه ها بلند گفتم: ماااا اومدیییم😁 اونجا هم مامان جون حسابی تدارک دیده بود و کلییی میوه و خوراکی داشتیم که کیک و ژله ی من بهشون اضافه شد.همسرم هم توی حیاط کباب درست کرد.وقتی برادرشوهرم اعلام کرد که توی آزمونش قبول شده خوشحالیمون تکمیل شد آهنگ گذاشتیم و کلی رقصیدیم و فیلم گرفتیم و مهندس آینده هم با رقص برامون هنرنمایی کردن.همون موقع زنگ در رو زدن و باز هم مهمون اومد و اونام کیک خریده بودن اما همه فقط از کیک من خوردن. خودمم کیکای بیرون رو دوست ندارم پره خامه هست و دلمو میرنه. آخر شب هم با چشم هایی که از خستگی به زور باز نگه داشته بودیم برگشتیم خونه.اینم شب یلدای ما بود😇. مامالی جون لطفا زود زود تاپیک بذار با خوندن تاپیکات انگار دوپینگ میکنم😊

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜