2777
2789
هرشب کارو زندگی ندارن پیش همن؟؟شما مشکلی نداری؟اهل دم و دود نیستن؟

پسره میاد خونمون پسر خوبیه😊فقط قلیون میکشه و سیگارم نمیکشه حتی البته خودشون چاق میکنن میکشن من مشکلی ندارم چشم پاکه تالا نگام نکرده حد و اندازه خودش میمونه نهایت خیلی زیاد بمونه بشه یک ساعت و نیم تو حالت عادی 30دیقه میمونه 7عصر تا 8 معمولا میاد تالام جز تو اتاق مهمان جایی ننشسته وقتیم میخاد بره کلا سرش پایینه لختم باشم نمیاره بالا سرشو فک نکنم حتی صورتتمم دیده باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله خوب برات مسئله ای نیست..چی بگم!!

تالا چیزی ازش ندیدم ولی اگه بگم نیاد دیگه هیچکس خونمون نمیاد و بی روح میشه زندگیمون انسان یک موجود اجتماعیه تنها دوست همسرم و حس میکنم بخوام بینشون خراب کنم وقتی چیزی ندیدم ناجوره

جدی یعنی 700بسشه

۷۰۰ دیگه خیلی زشته ادم به غریبه هم حداقل یه تومن رو میده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من دوستای دامادم سه تومن دادن برا کادو عقدشون 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ما به همسایه۱تومن میدیم

۵تومن خوبه.

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

سلام شارژ رایتل خریدم اشتباهی ۴۰تومن 

۳۰تومن میفروشم میخای؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن