2777
2789
عنوان

پلاکت بالا در آزمایش خون

971 بازدید | 36 پست

سلام..دخترم هفت سالشه آزمایش داد پلاکت خونش بالا بود خیلی نگرانم..دکتر بردم چیزی نگفت اما من عددشو دیدم بالاست ..کسی اطلاعی داره

♥️😍♥️
سلام خواهر توروخدا شما سنگینی سر داشتید خوب شدید؟؟تو تایپک یکی دیدم

سلام ممنون.بله بعد از دوماه بهتر شدم خداروشکر.‌‌..رفتم دکتر مغز و اعصاب اسکن گرفتم از سر..حمله عصبی بهم دست داده بود...خیلی خیلی حالم بد بود...همه چیو دوتایی می‌دیدم ..فشار به چشمام می اومد 

♥️😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون.بله بعد از دوماه بهتر شدم خداروشکر.‌‌..رفتم دکتر مغز و اعصاب اسکن گرفتم از سر..حمله عصبی ...

توروخدا چطوری خوب شدید؟؟دارو خوردی؟؟منم دکتر زیاد رفتم اسکن دادم سالم بود...گفتن استرس داری...شما سردردهم داشتید؟

الان دارو می‌خورید یا خود به خود خوب شدید؟

خوب نشدم...هنوزم ذارمش هم سبکی سر هم سنگینی...حالت تهوع..مجبورم کنار بیام..دارو نخوردم چون مشکل شدید معده پیدا کردم.وو تحت درمان معده هم هستم‌‌..خلاصه مشکلات جسمیم زیاده

♥️😍♥️
سلام منم همینطوری هستم شما خوب شدید؟من ۴ ساله اینطورم با قرص اعصاب هم خوب نشدم

ببین برو ام آ رای سر وچکاب کامل بده انشاالله اگر سالم بود دیگه پی گیرش نشو وخودتو بسپار دست خدا خودش...تمام