2777
2789
عنوان

به عکس سونو رفتم به شوهرم گفتم داریم بچه دار میشیم گفت باید سقط کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 63 پست

[QUOTE=322084769]اره عزیزم ان شاءالله 🥺🥺تو ولش نکن اصلا[/QUOTE بخدا انقدر دوسش دارم شوهرمو نصف خوشحالیم از اینه که بالاخره مادر بچه اون میشم اصلا ازش انتظار نداشتم این رفتار و کنه بخدا قلبم شکست از حرفاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=322084769]اره عزیزم ان شاءالله 🥺🥺تو ولش نکن اصلا[/QUOTE  بخدا انقدر دوسش دارم شوهرمو ن ...

پیش نیومده برام ولی باجون دل درکت کردم خدا بهش عقل بده هواتو داشته باشع تواین موقعیت حساس

گلوک سابق هستم🫶
مرسی مهربونم یه ماه دیگه بگذره جاش سفت تر بشه خیالم راحت میشه

الهام جان الان تاپیکت و خوندم و نکران نباش خدا خودش مهر بچه رو به دل شوهرت میندازه ،،،،واااای خدای من منو بردی به دوازده سال پیش که پسرم به دنیا اومد ،،همبشه مردا یکم از بروز احساسات جلوگیری میکنن یواش یواش درست میشه من خودم وقتی پسرم به دنیا اومد هیچکسی فکرش هم نمیکرد شوهرم همچین اخلاقی داشته باشه،،، ببین وقتی یه صدا از پسرم در میومد باور نمیکنی ازاین طرف یه دفعه دومتر میپرید پیش بچه ،زودتر از من بالا سرش بود ،یا مدام اسفند دود میکرد ،،،خواستم از تاپیکت نگذرم ایشالا که به سلامتی بچه رو بغل میکنی،،، در کنار شوهرت روزهای قشنگی براتون رقم میزنه ،،،اروزی روزهای ساد و همراه باسلامتی برا  هر سه نفر ارزو‌میکنم ،،موفق باشید 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
الهام جان الان تاپیکت و خوندم و نکران نباش خدا خودش مهر بچه رو به دل شوهرت میندازه ،،،،واااای خدای م ...

مرسی عزیزم که نظر دادی امیدوارم اینجور که میگی بشه خیلی ناامید شدم امیدوارم که همینطور بشه 

مرسی عزیزم که نظر دادی امیدوارم اینجور که میگی بشه خیلی ناامید شدم امیدوارم که همینطور بشه 

خواهش میکنم خانمی ،،اول همه یه خورده گارد میگیرن همین که جنسیت بچه معلوم میشه و لوازم مربوط به بچه رو بگیری جلو چشمش باشه یه شکل دیگه میشه ،،،،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
خواهش میکنم خانمی ،،اول همه یه خورده گارد میگیرن همین که جنسیت بچه معلوم میشه و لوازم مربوط به بچه ر ...

ایشالا که خدا خودش هوامو داشته باشه اونم راضی کنه دل بامن باشه