2777
2789

با کلی ذوق رفتم گفتم حامله ام داریم بچه دار میشیم ۶هفته هستش و قلبش تشکیل شده یه داستانی درست کرد گفت فردا میریم دارو میگیرم سقط من الان اصلا وقت بچه داشتن نیست 😭😭😭😭از ظهر فقط گریه کردم 

یعنی الکی گفتی؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

هوم لیاقت بابا شدن نداره بعدا به اختلاف میخورین 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بهش بگو بنویس تعهد بده که اگه بخاطر سقط نازا شدم و دیگه نتونستم بچه دار شم هوس زن دوم نکنی😒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤