2777
2789

دوتا ماشین شبیه هم بود اشتباه رفتم دستگیر رو فشار میدادم که باز شه سوار شم بعد بهم گف اون نیس اینه ماشین 😐😂

چقدر هم بهم خندید تو راه 😂

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

فعلا یاد ناراحتیام افتادم، یادم نیس

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان دوستم فوت کرده بود خواستم بحای غم اخرت باشه و ازین حرفها، یه چیز جدید بگم ، رفتم بگم نور به قبرشون بباره، گفتم گور به نورشون بباره دوستم فقط هنگ کرده بود بنده خدا فکر کرد اشتباه شنیده ، و مشکل از خودشه من که فقط از استرس مردم زودی خدافظی کردم و زدم بیرون😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وااااای🤣

عزیزم لینک کانالتو میدی

متولد 83نیستم 3روز و 8ماه تولدمه🙂‏‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎.‏‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏‌‌‎آه از آنان که در قلبمان جای دارند و خود بی‌خبرند✨.گفتند که چون می‌گذرد هیچ غمی نیست..عُمری‌ست که با 'می‌گذرد' مسئله دارم!

من جایی کار میکردم یه نفرکه کراش داشت رو همکارم اومد خرید کرد رفت بعد چند دقیقه برگشت تا داره کل مغازه میگرده گفتم بفرمایین کاری دارین گفت عینکم اینجا جاه نذاشتم همکارم هم داشت کمکش میگشت دیدم رو سرشه بهش گفتم رو سرتونه وای فقط هیچی نگفت رفت مادوتا ترکیدیم دیگه هیچ وقت پیداش نشد

پارسال   تو دانشگاهمون کلاس اخر بود تقریبا ساعت 6 شب

در کلاسو زدن یه آقایی اومد تو با یه نایلون خوراکی

پرسیدآقای فلانی تو این کلاسن(یکی از همکلاسی های پسرمون)؟ 

ما گفتیم بله، نایلون خوراکی رو داد و بلند گفت پدر و مادرش واسش تغذیه آوردن.. 

کل کلاس رفت رو هوا😂🥲

*البته ماه رمضون بود،شاید افطار نداشت همراهش ، حق داشتن بنده های خدا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دیشب  من و بابام و مامانم و آبجیم و بچه آبجیم که شش سالشه، توی خونه بابام نشسته بودیم و بجه آبجیم جلوی تلویزیون داشت با بابام  فیلم میدید و خونه ساکت بود که یک دفعه بچه آبجیم بلند شد و با صدای بلند و با هیجان گفت مامان مامان ، بابا میخواست تو رو بوس کنه لباشو اینجوری کرد (لباشو غنچه کرد) 🤣🤣

حالا بابای بیچارم خودشو به نشنیدن زد ولی منو مامانم مگه میتونستیم جلو خنده مونو بگیریم 🤣🤣

دیگه بعدش آبجیم از خجالت بلند شد به بهونه ای رفت خونش 😂😂