2777
2789
عنوان

از دورهمی های فامیلی متنفرم

252 بازدید | 24 پست

واقعا نمیفهمم چرا باید تو یه جمعی باشم که از یه نفرشونم خوشم نمیاد آدمای متظاهر دورویی که تنها کاری که بلدن فخر فروشیه من حدود یکساله خونه هیچ کدومشون نمیرم اما وقتایی که اونا میان خونمون دیگه واقعا راه فراری نیست و تو این چند ساعتی که میان آنقدر انرژی منفی میدن که تا چند وقت اعصابم خورده واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه مادرم نمیذاره و من بشدت دوسش دارم و نمیخوام ناراحتش کنم اما مثل اینکه چاره دیگه ای ندارم

کجا شاغلی؟

اگه دوس داشتی جواب بده

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

من توام یا تو منی!؟😂 رو مخمن همشون

منم درس و دانشگاهو بهونه میکنم مهمونیا رو نمیرم 

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
چقدر خوب منم دوس دارم شاغل شم

والا منم اینو مدیون پدر مادرمم از هفت سالگی زبانو شروع کردم بعدم همون آموزشگاه استخدامم کرد😂اولاش یکم سخته ولی مستقل شدن از لذت های زندگیه بخصوص واسه خانوما

والا منم اینو مدیون پدر مادرمم از هفت سالگی زبانو شروع کردم بعدم همون آموزشگاه استخدامم کرد😂اولاش ی ...

منم از ۷ سالگی رفتم ولی هیچی بلد نیسم😎💪

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!