2777
2789

دو سال و سه ماهشه مرتب میبرم دستشویی جیشش رو میکنه یعنی اصلا شلوارشو خیس نمیکنه ولی پی پی رو متوجه نشم تو شلوارش میکنه ،و جیشم باید حتما خودم ببرم خودش نمیگه کی یاد میگیره خودش بهم بگه دستشویی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی پی زمان میبره دقیقا پسر منم مثل دخترته یروز نبرمش پوشک رو خیس میکنه ولی خودم بردنی یبارم جیش نمیکنه . شبا هم میبری دستشویی ؟ من نمی‌برم متاسفانه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

زود بوده 

تو زمستون هم اشتباهه چون بچه سردی میکنه همش میبری میشوری تند و تند جیشش میگیره

پی پی هم یکم دیرتر یاد میگیره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

شما به تلاست ادمه بده ی مدت که براش انجام دادی ملکه ذهنش میشه منتها در سکوت انجام ندین 

طبق تجربه میگم مرتب باهاش صحبت کن

مثلا بهش بگو دختر گلم 

دستشویش میاد اون به من هر موقعه دستشویی داره میگه مگه نه 

و بعد از دستشویی ی آبنباتی چیزی بهش بده و بگو بیا اینم جایزه گل دخترم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

صبرکن ی ماه شاید اینجوربگذره دخترمن چهارماه ازپوشک گرفتم ی دوروز باز شده بود مثل روزا اول خبرم نمیکرد امروز همش عین همون اوایل نیم ساعتی یبار میبردمش توالت نمیدونم چرا اینجور شده خدا کنه ازفردا باز خبرم بده کاملا همه چی یادگرفته بود نمیدونم چرادیروز اینجورشده بود

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من ۳سالو خرده ای گرفتم.دکتر میگفت بعد دونیم بگیرین بچه استرس نگیره.الانم هوا سرده کاش میذاشتی اردیبهشت خرداد میگرفتی عزیزم

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
من ۳سالو خرده ای گرفتم.دکتر میگفت بعد دونیم بگیرین بچه استرس نگیره.الانم هوا سرده کاش میذاشتی اردیبه ...

عزیزم ه خیلی وقته شروع کردم خودش پوشکش باز میکنه بدش میاد از پوشک