2777
2789

بچه ها من خیلی سختی کشیدم ، بلایی نبود سرم نیاد یه کوچولوشو توو تاپیک قبلیم گفتم

ولی واقعا تنها دلیلم بچه هام بودن که موندم

هیچ مشکلی برای جدایی نداشتم

دقیقا اون سال دخترم ۴ سالش بود 

بالاخره من و همسرم هم جوان بودیم

حتما ازدواج میکردیم

دخترم میرفت زیر دست یکی دیگه ......

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

چیشده

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آوا کیه

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

چیشده

همین دختر بچه ۴ ساله ای که زیر دست نامادری.....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چیشد یهو دوتا تاپیک پشت هم راجع به این دختر زدن

رحمت خدا رفت امشب

وای ارهه خدا خیرت بدهه خبر اوا منو پیر کرد😭😭😭😭😭

منم دارم دیوونه میشم 

اوا دختر بچه ۴ ساله از ارومیه با شکجنه ها نامادری فوت میکنه 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹