2777
2789

اس ام اس هامو اصلاااا جواب نمیده

من با این حرکتش واقعا حرصی میشم و اعصابم بهم میریزه

اصلا نمیتونم کنار بیام!!!

یا کلا جواب نمیده یا بجای جواب دادن زنگ میزنه!

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

داداش منم از چت کردن بدش میاد 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم از چت کردن بدش میاد 

چت نه! سالهاس از زمانیکه ازدواج کردیم چت نکردیم باهم

اس ام اسو میگم، ی موقع کار دارم چیزی برا خونه لازم دارم نمیتونم زنگ بزنم پیام میدم جواب نمیده

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
باز خوبه زنگ میزنه  توام زنگ بزن خب  حال نداره جواب بده

همیشه که زنگ نمیزنه، از صدبار ی بارشو زنگ میزنه

ی وقتا شاید من نتونم تلفن جواب بدم ینی چی که جواب اس ام اسو با زنگ میده؟؟!

حوصله پیام نوشتن نداره

چرا اتفاقا خیلیم داره

واسه دوستاش ، یا کسایی که کارش دارن یا چیزی میخواد سفارش بده طومار مینویسه میفرسته

جواب اس ام اس های منو خونوادشو نمیده

عین ماست میمونن...

انگار ب دیوار پیام دادی .بعد میگم ندیدی؟میگ هاااا چرا 

بعد حالا خوندنش بخدا درست نمیخونه اگر دو یا ۳ سطر شد .

اول و اخرش میخونه

نگ اینک خودش کار داشته باشه زنگ بزنه یا پیام بده خوب حاصر جوابه 

درست عین شوهر من  منم کلا ازش نا امید شدم و منتظر جوابش نیستم و فقط در حد کاری بهش پیام میدم&n ...

منم فقط و فقط در حد کاری بهش پیام میدم

ولی اخه امروز بهش پیام دادم کارمو گفتم جواب نداد

بعدش پیام دادم نوشتم اقلا یه پیام خالی نقطه ای کوفتی زهرماری بفرست بفهمم خوندی و پیامم اومده اخه واجب بود

الان زنگ زدم گفتم خوندی؟ گفت اره دستم بند بود الان دیدم پیامتو گفتم من ساعت ۶پیام دادم!! گفت الان دیدم منم قطع کردم

دوس دارم فحش بارونش کنم واقعا اعصابمو بهم میریزه عوضی

عین ماست میمونن... انگار ب دیوار پیام دادی .بعد میگم ندیدی؟میگ هاااا چرا  بعد حالا خوندنش بخد ...

خدا بگم این مردا رو چیکار کنه

بخدا انقدر دیگه الان بهم فشار اومد که قلبم داره تیر میکشه

از نظر خیلیا شاید چیز مهمی نباشه ولی وقتی منتظر جوابی اون به پشمش بگیره به ادم فشار میاد زور داره خیلی

دلم میخواد میتونستم انقدر فحش بدم و بزنمش که ی ذره خالی شم😕 یه چندروزه حالم ازش بهم میخوره نمیدونم چرا

درست عین شوهر من  منم کلا ازش نا امید شدم و منتظر جوابش نیستم و فقط در حد کاری بهش پیام میدم&n ...

شوهر من در طول روز حتی چند روز یه هفته یه ماه از هم دور باشیم اصلا پیام نمیده زنگ نمیزنه حسرتش موند رو دلم حالمو بپرسه هیچوقت کاش میشد رهاش کنم مجبورم باهاش زندگی کنم مرده و زنده بودنم براش هیچ اهمیتی نداره

خدا بگم این مردا رو چیکار کنه بخدا انقدر دیگه الان بهم فشار اومد که قلبم داره تیر میکشه از نظر خیل ...

اره ادم حس میکنه نادیده گرفته میشه .منم الان دوران pms هستم و دلم میخواد نبینمش اصلا     

اره ادم حس میکنه نادیده گرفته میشه .منم الان دوران pms هستم و دلم میخواد نبینمش اصلا     ...

من الان روزای اخر پریودمه ولی از ده روز قبلش این مدلی بودم هنوزم ادامه داره تموم نمیشه چرا🤬