2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان

3808 بازدید | 13 پست
سلام،پسرم دو ماه و یک هفتشه هر از گاهی شیر میپره تو گلوش و کمی نفسش میگیره که دکترش گفت بخاطر رفلاکسه و چون خطرناکه باید دارو استفاده کنم تا خدایی نکرده شیر نپره تو ریه اش.رانیتیدین ومتوکلوپرامید داده دیروز که قطره هاشو دادم کلی خوابید و بی قراریهای همیشگیش کمتر شد امروز که به دکترش گفتم دوز داروهاشو نصف کرد،برای هردو قطره هم کلی عوارض تو نت دیدم 😔 تا ۴ماهگی هم رفلاکس تا حدی طبیعیه حالا موندم چیکار کنم.
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
ممنون میشم هرکی نوزادش این مشکل رو داشت از تجربه هاش وداروهایی که به نوزادش میداد بنویسه.شنیدم تغذیه مادر هم در بهبودی رفلاکس خیلی تاثیر داره نمی دونم درسته یا نه
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
پسر منم هنوز که 4 ماهش شده هنوز شیر تو گلوش میپره ولی دکترش دارو براش نداده فقط گفت شیب بده بهش موقع شیر دادن و خوابیده شیر نده و این که اول شیرم رو بدوشم چون زیاده میپره تو گلوش
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو هارو شنیدم باید بدی وگرنه مری زخم نیشه...زودتر غذا خورش کن...سرشو همیشه بالاتر از بدن بزار یکم...شیر نیدی سرش بالاتر باشه...بعد شیر آروع بگیر...شیرکم ب دفعات یکم بیشتر بده
داروی رفلاکسش باید بخوره تا خوب بشه اگر رفلاکس برطرف نشه تا بزرگتر بشه باز رفلاکس اذیتش می کنه اگر رانیتیدین بهش میسازه خیلی خوبه اگر نساخت به دکترش بگو داروش عوض می کنه
CafeMom Tickers
پسر منم بعد از چهل روزگی اش رفلاکسشو تشخیص دادن یه مدت بهش رانیتدین دادم که زیاد بهش نمیساخت بعد دکترش بهش کمسول ازونیوم داد سعی کن حتما داروهاشو بدی و یه سری خوراکیهایی که باعث تشدید رفلاکس میشن رو مصرف نکنی مثل گوجه لبنیات و ادویه های تند. بالش بزرگ زیر کمر و سرش قرار بده و سعی کن تعداد دفعات بیشتر و با حجم کمتر شیرش بدی بعد از شیر دادن آروغشو حتما بگیر و یه ربع رو شونه بصورت عمودی نگهش دار. و حتما داروهاشو بده چون عوارض بدی رو بچه میذاره ممکنه باعث زخم مری و آسم کودکان بشه و معمولا اگه درمان نشه باعث میشه بچه از شیر خوردن زده بشه و دیگه سینه تو نگیره.
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
بابد دارو بگیره رانیتیدین داروی درمان رفلاکس نیست فقط مشکلاتی مثل برگشت اسید معده را کم میکنه و جلوی استفراغ و ... در بعضی افراد میگیره اگه بقول دکترتون بعداز مدتی خوب نشد اصلا ببرش دکترگوارش داروهای مربوط ب درمان را بگیر اوج رفلاکس ۳ماهگیه ک اکثرا دارند و باید جدی گرفته بشه و الا عوارض ایندش بدتره

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

من بیشتر نگران اون موردشم که انگاری یهو نفسش قطع میشه دکترش گفت تو رغلاکس پنهان این مورد پیش میاد که شیر میپره تو گلوش اما زیاد بالا نمیاره.ممنونم از همگی پس داروهاشو حتما بهش میدم
سلام عزیزم  نمیتونم کی خوب شد؟ دختر من هم همینطوره خیلی کلافه ام

سلام گلم پسر من تا ۳ماهگی رفلاکس پنهانش بود اما به مرور که من تو تغذیه ام خیلی مراعات کردم مثل حبوبات زو میخیسوندم بعد میپختم و یا مصرف نمیکردم لب به نوشابه و ماء الشعیر و نوشیدنی گازدار نزدم خلاصه که هرچیز نفاخ رو کم کردم یا گذاشتم کنار و زیر سرش هم تا نزدیک یک سال با زاویه ۴۵درجه بود رفته رفته کم و خوب شد نگران نباش فقط مراعات کنی میگذره.

ممنون عزیزم  الان۴ماهه که لب به حبوبات و نوشابه و دلستر نزدم بیشتر نخوابیدنش اذیتم میکنه

درست میشه رفته رفته تنظیم میشه واقعا بی خوابی سخته خدا قوت