2777
2789
عنوان

فیلم دختر ارومیه‌ای رو نبینید

2929 بازدید | 22 پست

فیلمی که منتشر شده از جنایتی که نامادری شیطان صفت ارومیه ای در حق دختر 4 ساله کرده و منجر به مرگش شده رو نبینید لطفا و الا نه خواب براتون میمونه نه خوراک.

این یک

دو: عاجزانه خواهش میکنم اگر کسی اطرافتونه توی شرایط مشابه به اورژانس اجتماعی و بهزیستی و۱۱۰ خبر بدید تا مثل این طفل معصوم از بین نرن. این نه فضولیه نه این چرتو پرتا نه دردسرش چیز بدیه. این یه کار خدا پسندانست که شما از حال همسایه خبر داشته باشی و اگر یه روانی داره به بچه ظلم میکنه نجاتش بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی بمیرم چند روزه نگاه بچه خودم ک میکنم جیگرم برا اون بچه کباب میشد چقدر دعا کردم گریه کردم گفتم خدایا معجزه بشه از روی تخت بیمارستان بلند بشه ولی آخر خواست خدا چیز دیگه ای بود اگه واقعا همسایه های اونا خبر داده بودن ک دائم صدای گریه ی این طفل معصوم میاد شاید الان بجای اینکه تن آزرده و خسته اش توی سرد خونه باشه الان در حال بازی بود خدااایا واقعا دنیات جای قشنگی نیست 

من ندیدم میشه یه توضیح کوتاه بدید

یه دختر بچه ۴ساله توسط نامادری اش شکنجه می‌شده برادرش چون ی تایم روز مدرسه بوده کمتر کتک میخوره ولی این خانم وحشیانه اون بچه رو از توی خونه با موهاش بلند می‌کنه پرت می‌کنه کف حیاط و بعدم خ کتکش میزنه تا طفلی ضربه مغزی شد امروز هم فوت کرد خونشون دوربین داشته و فیلمش توی مجازی پخش شده

اخی الهی بمیرم چند روزه نگاه بچه خودم ک میکنم جیگرم برا اون بچه کباب میشد چقدر دعا کردم گریه کردم گف ...

باباش چی گفته

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
الهی دست مادره بشکنه من دیدم فیلکمشوو میگفتن ضربه مغزی شده بود ولی تو فیلم اصن ب سرش ضربه نخورد

نه عزیزم لحظه اول ک پرتش کرد با سر و صورت خورد روی زمین بعد بچه پاشد اومد ی طرف حیاط ی تیکه دیگه از فیلم و دیدم ک دوباره میاد بلندش می‌کنه عین لباس ک میتکونی همونجور این بچه رو میزد زمین و برمیداشت اشغال روانی حروم زاده بعدم نوشتن ک حتی وقتی بچه از حال رفته هنوزم کتکش میزده

کسی توضیحات میخواد همینجا چند نفر توضیح دادن تا کنجکاوی طبیعی که برای هر کسی پیش میاد بر طرف بشه. در هر صورت ما زن هستیم همگی هم در شرایط حساسی قرار داریم یا بچه کوچیک داریم یا اقدامیمم یا بارداریم، بهتره این چیزا رو نبینیم. همینقدر که آگاه بشیم کافیه دیدنش فقط باعث احساسات به شدت منفی میشه که به این راحتی قابل از بین رفتن نیست.

باباش چی گفته

ب باباش گفته بود تشنج کرده ولی بابا سر کار بوده میاد بیمارستان میگن شکنجه بوده پزشک قانونی میاد تایید میکنه ک شکنجه اس بعد آقا میگه باور نکردم تا دوربین ها رو چک کردم گفته بود اگه بچم بمیره با دست های خودم طناب دار و میندازم دور گردنش

😭😭😭😭😭

الهی خدا از زمین محوش کنه کثافت روانی رو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
نه عزیزم لحظه اول ک پرتش کرد با سر و صورت خورد روی زمین بعد بچه پاشد اومد ی طرف حیاط ی تیکه دیگه از ...

حیححححح

وای خاک تو اون سرش خدا ایشالا جوابشو بده بیرحمی تا چقد اخه اون بچه طفل معصوووم چ گناهی داره

ابچه منم چهار سالشه یذره شبیه همین بچه ست .احساس خیلی بدی دئارم