یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا بچهات گاهی برو بیرون ببرش خونههای بازی هم اون سرگرم میشه هم تو هم کمی حال و هوات عوض میشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیچ کار خانوم مهربون.. شما الان ی زندگیو اداره میکنی بله قبول دارم واقعا سخته این شرایط رو ک گفتید اما بزار محکم باشی وشخصیتت شکننده نباشه.. منم شهر غریبم بچه ندارم کسی از خانواده رو نمیبینم اما ناراحتی نمیکنم چون اینطور راحتم ودلبستگی ب کسی ندارم جز همسرم.. میگذره. همسرت هم باید تلاش کنه درک کن وبتون کناربیا.. فیلم ببین.. با بچت بازی کن تا همسرت میاد خونه خونه رو تمیزکن اشپزی کن لباس قشنگ تنت کن وب خودت برس 🌺
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
ولی حواست باشه خیلی وارد زندگیت نکنی اون فرد دوست رو که بعدا مشکلساز شه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من از بچگی آدم دیر جوشی بود کلا دوستی ندارم نمیخامم داشته باشم خیلی سختمه دوریه شوهرم تا بیام عادت ک ...
خب الان توقع داری چه راه حلی بدم؟
چیزی که به ذهنم رسید همین بود