2777
2789
عنوان

لطفا با دلیل منطقی جواب بدید خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 74 پست

همه که اینجوری نیستن. مثلا یکی از همکارای شوهرم زنش بهش خیانت کرد جدا شدن. پس دلیل نمیشه همه ی طلاق ها تقصیر مردا باشه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

هر مردی لزوما بد نیست، مثل خودت که لزوما بد نبودی و بخاطر بد بودن همسرت ازت جدا نشده.

اما توقعت رو مدیریت کن، این دقیقا سوال خانواده یه پسر مجرده، شاید خودش اهمیت نده اما خانوادش تموم قد جلوت وایمیسن که چرا با دختر مجرد که سابقه متارکه نداره ازدواج میکنی؟ 

پس نتیجه اینه که شما سعی کن موارد رو با دقت بررسی کنی و با فرد قابل قبولی ازدواج کنی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر اشتباهه این فکر ودیدگاهه شما البته نظرتون محترم.. ولی دیدم خیلی از مجردهایی ک ازدواج کردن  خیلی بدشده زندگیشون واخر ب طلاق کشیده شدن چون اخلاق نداشتن.. اخلاقیات رو رعایت نداشتن... دیدمم خیلی مطلقه ها اقا یا خانم یا مطلقه ازدواج کردن خداروشکر خوشبخت هستن.. نمونش خودم جفتمون مطلقه ایم واز همسرم راضی ام.. این نظر بندس.. انشالله خوشبخت باشی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب اون مرد هم میگ اگه زن خوبی بود شوهرش طلاقش نمیداد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مگه زنی که جدا شده گناه کرده؟ پسر مجرد هم به اختیار خودش میاد کسی مجبورش نکرده

نه من منظورم این نیست بلاخره تو جمع میشینه یه حرفی بهش میزنن اگه خانوادش هم راضی باشند خیلی هم خوبه ولی بنظر من تو پخته تری و یه مرد مطلقه هم می‌تونه خیلی پخته باشه و زندگیتون بهتر میشه 

کسی نگفت گناه کرده دلیل منطقی بیار که پسر مجرد چرا باید با مطلقه ازدواج کنه ؟ هم کفو هم نیستن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

همه‌ی خانم‌ها فرشته ان؟!

اصلا مجرد و جداشده فرقی باهم ندارند. تفاوت در ذات هست.

اشتباهات گذشته رو تکرار نکنید. سرسری با کسی وارد رابطه نشید. مشاوره‌ی قبل از ازدواج حتما برید. تصمیمات رو هیجانی نگیرید. مدت آشنایی رو طولانی کنید.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

خب مگه مردي كه جدا شده گناه كرده دوست گرامي؟ برعكس عنوان تاپيك تون ظاهرا اصلا منطقي نيستين! يا منظورتون از منطق فقط چيزيه كه خودتون ميخايين؟

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

نه از نظر من اشتباهه....ممکنه زن مقصر بوده باشه....یا هر دو اخلاق بدی نداشته باشن ولی جفت هم نباشن جدا بشن....ما تو فامیلامون طلاق زیاد داریم و دلیل طلاقامون هم همیشه بد بودن مرد نبوده....خودمم بعد طلاقم با یه مردی که جدا شده ازدواج کردم و کاملاااا راضی ام از هر لحاظ....بعد این مردایی که جدا شدن همون مجردای سابق هستن فقط فرقشون اینه کنار یه نفر زندگی کردن اخلاقاشون مشخص شده....چیزی که بعد ها توی مجردا مشخص می شه....من به شخصه به مردایی که جدا شدن بیش تر اعتماد دارم چون شناخته شده ترن‌.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
چه اشكالي داره؟ اگه بحث تجربه باشه كه كلي اقايون محترم قبل ازدواج و پنهاني تحربه ب ريز و درشت داشتن ...

خب دخترا هم کم تجربه ندارن اگه بحث شیطنت باشه خب هردو دختر و پسر مجرد دارن ، یه خانم مطلبه تجربه یه زندگی رو داره خیلی فرق داره با یه مرد مجرد که مسئولیتی نداشته

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️