2777
2789

من قبلا ازدواج کردم و جدا شدم و بچه ندارم الان قصد دارم دوباره ازدواج کنم اما اصلا نمیتونم به مردهایی که جدا شدن اعتماد کنم چون شوهر سابقم خیلی آزارم داد و معتقدم اگه مردی واقعا خوب باشه زنش هرگز جدا نمیشه قصدم اینه با پسر مجرد ازدواج کنم آیا فکر درستی دارم یا خیر با دلیل بگید

نه فکرت اشتباهه چه مجرد چه مطلقه معیار خوب بودن مرد نیست باید یع مدت باهاش آشنا بشی بعد تصمیم بگیری 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر مجرد چرا باید با زنی که جدا شده و تجربه یه زندگیو داره ازدواج کنه ؟ 🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

نه لزوما. چون نميشه كلي نظر داد . ممكنه دلايلي زيادي داشته باشه. الان اينجوري باشه اقايون مجرد ميگن حتما مشكلي داشتي كه شوهرت طلاقت داده درصورتي كه اينجوري نيست

نه الزاماً... 

چون توی طلاق‌ها، همیشه که مشکل از مرد نیست. گاهی هم مشکل از زن هست که کار به طلاق میکشه. 

اتفاقاً فکر میکنم مطلقه با مطلقه زندگی بهتری میتونه درست کنه، به شرطی که بینشون اعتماد باشه، و از ترس زندگی قبلیشون نخوان دق و دلیشونو سر همسر جدیدشون خالی کنن.

مثلاً مردهایی که توی ازدواج اول کلی مال بعنوان مهریه از دست دادن، حاضر نمیشن برای همسر جدیدشون یه مهریه معقول بذارن و یه رقم خیلی خیلی پایین میگن که خب خوب نیست. 

پسر مجرد چرا باید با زنی که جدا شده و تجربه یه زندگیو داره ازدواج کنه ؟ 🙄

چه اشكالي داره؟ اگه بحث تجربه باشه كه كلي اقايون محترم قبل ازدواج و پنهاني تحربه ب ريز و درشت داشتن و الان دنبال دختر افتاب مهتاب نديدن😅. ازدواج بحث تفاهم و احترامه نه تجربه