2777
2789

سلام دوستان متخصص قلب خوب در مشهد معرفی کنید مادرم میخایم ببریم .خواهش میکنم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

متخصص دکتر دانش ثانی

جراح دکتر عباسی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
متخصص دکتر دانش ثانی جراح دکتر عباسی

میخایم اول بریم پیشش ببینیم چی میگه قلب مادرم رو .

ادرس هاشون کجاست گلم ، دکترای خوبی هستند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخایم اول بریم پیشش ببینیم چی میگه قلب مادرم رو . ادرس هاشون کجاست گلم ، دکترای خوبی هستند؟

پس اول باید برید پیش ثانی چون دکتر عباسی فقط جراح هستن

بله هر دو خیلی باتجربه و حاذق هستن.بابای من رو دکتر عباسی عمل باز کرد و الان تحت نظر دکتر ثانی هستن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پس اول باید برید پیش ثانی چون دکتر عباسی فقط جراح هستن بله هر دو خیلی باتجربه و حاذق هستن.بابای من ...

ممنونم از راهنماییتون 

اگه آدرس و شماره تلفنی دارید ممنون میشم لطف کنید بفرستید 

ممنونم از راهنماییتون  اگه آدرس و شماره تلفنی دارید ممنون میشم لطف کنید بفرستید

آدرس دقیق ندارم.فقط میدونم نزدیک میدان بیمارستان امام رضاست و اسم ساختمان پزشکان رازی هست

هزینه های ویزیت و بقیه دکتر ثانی چقدر است؟ تا حدودی هم یادتونه بگید ممنون میشم 

راستش یادم نیست عزیزم اما همون ویزیت اول باید اکو و نوار قلب بگیرن.تو خود مطب دستگاه ها رو دادن و خوب چون خصوصیه یه خورده هزینه بالاست

خانم دکتر احمدی هم متخصص قلب هستن دکتر خوبی هستن پدرم چند بار پیش ایشون ویزیت شدن

ایشون هزینه هایش چطور هست؟ 

دکتر خوبی هستند ؟ نتیجه دیدید ؟

ایشون هزینه هایش چطور هست؟  دکتر خوبی هستند ؟ نتیجه دیدید ؟

دکتر خوبی هستن بله خدا رو شکر پدرم مشکل قلبش بهتر شده از نظر هزینه هم بستگی به نوع بیمه مادرتون داره چون توی بیمارستان ارتش ویزیت میکنند اگه بیمه شون نیروهای مسلح باشه ویزیت میشه 3 هزار تومن اگه هم بیمه دیگه باشه ویزیت میشه 66 هزار تومن  فقط باید نوار قلب رو بگیرین توی بیمارستان آدرس مطب شون رو هم واسه تون  مینویسم :مشهد - خیابان احمداباد -کوچه عارف - عارف 2 - پلاک 32 - ساختمان پزشکان کیمیا - طبقه اول

شماره تماس مطب شون : 05138468881  و 05137673353

به امید سلامتی مادرتون انشاالله حالشون خوب بشه⁦❤️⁩

دکتر خوبی هستن بله خدا رو شکر پدرم مشکل قلبش بهتر شده از نظر هزینه هم بستگی به نوع بیمه مادرتون داره ...

ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده 

ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده 

سلام عزیزم

راضی بودید؟ به من دکتر چهکندی فوق تخصص قلب تو مشهد رو معرفی کردند،تو شهر ما خیلی طرفدار داره و تعریف میکنن ازشون،من وقت گرفتم ازشون ولی خیلی استرسی ام