الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
://// خدای من... یهو به شوهرت شک کردی؟ بعد میپرسی مشکلی هست؟ نه مشکلی نیست...جدیدا خیانت از لزوماته یه زندگی مشترک شده...خانومایی که شوهرشون بهشون خیانت نکرده باید نگران روند زندگیشون باشن:// چرا اینطوری میکنین با زندگیتون نمیدونم..
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نه ساله متوجه شدم همسرم بهم خیانت میکنه آخرین بار دو سال پیش بود متوجه شدم با یه زن آرایشگر رابطه داره ولی به خاطر سه تا دخترم گذشتم مدتی چیزی ازش ندیدم ولی دوباره مشکوک میزنه
جمع تا شب بیرون بود گفت مغازه بودم گوشیش خاموش بود گفت ولی از دوستاش پرسیدم مغازه نبود یه پیامک از پلیس راهنمایی و رانندگی اومده بود براش جریمه شده بود به علت رعایت نکردن حجاب،
به من انگ وسواسی میزنه میگه بهم تهمت میزنی، یه هفته پیش با یه گل و یه ادکلن مردانه اومد خونه گفت برا تو گرفتم در صورتی که نه تولدم نه سالگرد ازدواج نه روز زن ۱۷ ساله چیزی برام نخریده