2777
2789
عنوان

گاستریت معده لطفاااا بیاید

440 بازدید | 7 پست

از دو هفته پیش دلدرد داشتم بعد یه هفته دلدردم کم شد مدام حالت تهوع داشتم رفتم دکتر گفت گاستریته یه کپسول و قرص و دوتا ضد تهوع داد ضد تهوع هاشو نمیخورم بجاش یه شربت ضد تهوع میخورم برام بهتره 

ولی خیلی اذیتم میکنههه هرروز حالت تهوع خصوصا حتی چندشب بخاطرش تا صبح بیدار موندم نشسته میخوابم نمیتونم دراز بکشم گردنم درد گرفته 

حالت تهوع ها هم خیلی شدیده ولی فعلا فقط حالتش بوده خسته شدم افسردگی گرفتم معدم همش یه حالت گرفته ایه ضعف دارم ولی دلمم غذا نمیخواد

چکار کنم؟ راه حل قطعی ای داره؟؟؟ 😭😭😭 تو امتحانام هم هس نمیتونم قشنگ درس بخونم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

آندوسکوپی کردی؟؟

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چی هست؟ دکتر نگفت

با آندوسکوپی داخل معده رو میبینن پس چطوری گفت گاستریت معده داری؟؟من هم مادرم.هم برادرم هردو آندوسکوپی کردن از معدشون نمونه هم برداشتن مشخص شد ورم معده یا همون گاستریت با میکروب معده دارن،میکروب معده بیشتر باعث حالت تهوع میشه ،بازم نمیدونم بازم پرس و جو کن ولی میکروب معده عامل اصلی گاستریت و زخم معده و ..هستش

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
با آندوسکوپی داخل معده رو میبینن پس چطوری گفت گاستریت معده داری؟؟من هم مادرم.هم برادرم هردو آندوسکوپ ...

متخصص داخلی بود

یه لحظه دست زد و پرسید گفت گاستریته چند وقت دارو هاشو مصرف کنم خوب نشد دوباره برم

متخصص داخلی بودیه لحظه دست زد و پرسید گفت گاستریته چند وقت دارو هاشو مصرف کنم خوب نشد دوباره برم

سلام عزیزم خوبی؟برا گاستریت معده ات چیکار کردی خوب شدی؟؟میشه توضیح بدی منم همبنجوری شدم😔خیلی اعصابم داغونه

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
سلام عزیزم خوبی؟برا گاستریت معده ات چیکار کردی خوب شدی؟؟میشه توضیح بدی منم همبنجوری شدم😔خیلی اعصابم ...

بهترم ولی بیشتر یاد گرفتم کنترلش کنم کم و زیاد میشه ولی درکل وقتایی که استرس دارم یا خوابم بهم میریزه بدتره واقن خیلی از غذاها هم تحریکش میکنه که به معده خودت بستگی داره 

ورزش هم خوب بوده و یه سری ماساژ هم انجام میدم رو معده همیشه 

وعده هارو هم نباید زوری و یهویی خورد باید گشنه شم بعد بخورم 

البته قراره دوباره برم پیش یه دکتر

بهترم ولی بیشتر یاد گرفتم کنترلش کنم کم و زیاد میشه ولی درکل وقتایی که استرس دارم یا خوابم بهم میریز ...

ممنون عزیزم.منم همینجوریم درکل مخصوصا تغذیه امیدوارم ک خوب بشیم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون