2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیا رو‌خوشم اومداا اما وقتی فرنیا رو خوندم بیشتر تر‌خوشم‌اومد😂

حالا واسه کسی که سی و خورده ای سنشه و اسم خودش پرنیان میخواد عوض کنه کدوم بهتره؟ 

حالا واسه کسی که سی و خورده ای سنشه و اسم خودش پرنیان میخواد عوض کنه کدوم بهتره؟ 

صد درصد بستگی به علاقه ی خودش ربط داره

اما چون پرنیان رو میخواد عوض کنه و یجورایی فرنیا هم آوا هست با پرنیان لیا از نظر من میتونه بهتر باشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

صد درصد بستگی به علاقه ی خودش ربط داره اما چون پرنیان رو میخواد عوض کنه و یجورایی فرنیا هم آوا هست ...

یکی از دلایل انتخاب فرنیا واسم همین بود فک کردم مردم راحتتر با فرنیا کنار میان چون شبیه پرنیان. اشتباه فک میکنم؟ 

یکی از دلایل انتخاب فرنیا واسم همین بود فک کردم مردم راحتتر با فرنیا کنار میان چون شبیه پرنیان. اشتب ...

نه اشتباه فکر نمیکنی ، تقریبا اسم هاشون نزدیک به هم هستن

چشم ها دریچه ی روحن!...

همون پرنیان قشنگه من باخودم گفتم اگه خدایه دختربهم بده میزارم پرنیایاپرنیان🥰😍

منم پرنیانُ دوست دارم دل کندن ازش واسم سخته😅ولی مجبورم. پرنیان قشنگتر از پرنیا. ولی مشکلش اینه که همه همون پرنیا صدا میکنن حداقل واسه من اینجوری بود. اسمی خوبه که مخفف نشه