2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیا رو‌خوشم اومداا اما وقتی فرنیا رو خوندم بیشتر تر‌خوشم‌اومد😂

حالا واسه کسی که سی و خورده ای سنشه و اسم خودش پرنیان میخواد عوض کنه کدوم بهتره؟ 

حالا واسه کسی که سی و خورده ای سنشه و اسم خودش پرنیان میخواد عوض کنه کدوم بهتره؟ 

صد درصد بستگی به علاقه ی خودش ربط داره

اما چون پرنیان رو میخواد عوض کنه و یجورایی فرنیا هم آوا هست با پرنیان لیا از نظر من میتونه بهتر باشه

چشم ها دریچه ی روحن!...

صد درصد بستگی به علاقه ی خودش ربط داره اما چون پرنیان رو میخواد عوض کنه و یجورایی فرنیا هم آوا هست ...

یکی از دلایل انتخاب فرنیا واسم همین بود فک کردم مردم راحتتر با فرنیا کنار میان چون شبیه پرنیان. اشتباه فک میکنم؟ 

یکی از دلایل انتخاب فرنیا واسم همین بود فک کردم مردم راحتتر با فرنیا کنار میان چون شبیه پرنیان. اشتب ...

نه اشتباه فکر نمیکنی ، تقریبا اسم هاشون نزدیک به هم هستن

چشم ها دریچه ی روحن!...

همون پرنیان قشنگه من باخودم گفتم اگه خدایه دختربهم بده میزارم پرنیایاپرنیان🥰😍

منم پرنیانُ دوست دارم دل کندن ازش واسم سخته😅ولی مجبورم. پرنیان قشنگتر از پرنیا. ولی مشکلش اینه که همه همون پرنیا صدا میکنن حداقل واسه من اینجوری بود. اسمی خوبه که مخفف نشه