داداشم یه حاجت داره که اونم رسیدن به دختری هست . دختره پاک نیست عاشق یکی دیگس و تو خانواده ای بدنیا اومده که پدر مواد فروش مادر هم تن فروش بوده داداشم میگه حیفه این دختر تو چنین باتلاقی بمونه هر پسری هم میاد ازش استفاده میکنه میره برا همین به خانم زهرا توسل کرده که جوری رقم بزن اونو با اذن خدا صلاحم کن که هم من به اون برسم هم اون مسیر سعادت رو پیدا کنه حالا داداشم اصرار میکنه پس فردا خانم فاطمه زهرا اون دختر رو بده به صلاح و قسمت برادرم بوده داده یا چون برادرم به زور خواسته دادن که تو دردسر بیفته بگه غلط کردم در واقع سوال اصلی اینه وقتی خدا یا اهل بیت حاجتی رو که به اصرار خواستی بهت میدن بخاطر این میدن که بفهمونن به صراحت نبود خواستی دادیم ضرر کردی یا تو قسمتش بوده میدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بد بد بد .تلاش تو بکن دعا کن ولی نهایتش بگو خدایا هر چی خودت صلاح میدونی
خب اونوقت اگه بگیم هر چی تو صلاح میدونی تلاش ما در مورد خواسته خودمون که بی فایده اس چون ما رو حاجت مشخصی به در خانه خدا رفتیم درسته اگه خدا اون حاجت رو به ما بده یعنی صلاح بوده داده قسمت ما بوده داده یا نه نبوده عمدا داده که بگیم اشتباه کردم کاش میگفتم خدایا تو هر چی بگی
از قدیم گفتن چیزی رو به زور از خدا نخوا ولی خب من خودم اینجور مواقع میگم خدایا صلاحت رو در خواسته م ...
خب در واقع وقتی ما حاجتی رو از خدا داریم و اصرار میکنیم و خدا بهمون میده میشه گفت که اون حاجت به صلاح و تو سرنوشت ما بوده که داده خدا یا از روی این میده که بفهمی نباید اصرار میکردی و به دردسر بیفتیم
بد بد بد .تلاش تو بکن دعا کن ولی نهایتش بگو خدایا هر چی خودت صلاح میدونی
خب تلاش این هست که حاجتت رو تا آخر بخوای براش نذر کنی چله بگیری فقط اونو از خدا بخوای وقتی میگیم خدایا هر چی به صلاحمه انجام بده بازم نیست تلاش کنیم خدا خودش میدونه کی رو یا چی رو بده یا نده منظورم اینه
دیگه فکر کنم خودشون میان جواب میدن. ظهور313 هم نمیدونم چرا من نمیتونم تگش کنم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.