ترانه۳۴۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1484 عنوان کسی میدونه موزه فرهنگی کاخ سعدآباد بلیطش چقدره؟ 859 بازدید | 11 پست ؟ 1402/10/03 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11320 دقیق یادم نیس هر بخشش جداگونه هزینه داره ولی زیاد نیس ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 12498 بلیطشو نمیدونم ولی حتما برو دوران مدرسه اردو هر ماهمون اونجا بود
ترانه۳۴۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1484 بلیطشو نمیدونم ولی حتما برو دوران مدرسه اردو هر ماهمون اونجا بود اره خیلی دوس دارم ولی دوساعت راه داریم تااونجا میگم نکنه یه وقت بریم ببینیم قیمتا فضایی باشه
silvermoonn عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 12498 اره خیلی دوس دارم ولی دوساعت راه داریم تااونجا میگم نکنه یه وقت بریم ببینیم قیمتا فضایی باشه شمارشون از گوگل بردار زنگ بزن بپرس
ترانه۳۴۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1484 شمارشون از گوگل بردار زنگ بزن بپرس باشه عزیزم مرسی
karabarmazlom عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2332 اره خیلی دوس دارم ولی دوساعت راه داریم تااونجا میگم نکنه یه وقت بریم ببینیم قیمتا فضایی باشه ورودی ۵هر کاخ وموزه هم ۵ تومن هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
karabarmazlom عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 2332 واقعا؟ اره تابستون رفتم هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 15135 ترانه جان ببخشید اینجا میپرسم سیاتیکت خوب شد؟چه کردی؟ «عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
ظهور313 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 15135 ترانه الان خوبی ؟؟؟؟ «عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
ترانه۳۴۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 1484 ترانه الان خوبی ؟؟؟؟ سلام خوبیندرد پام کمتر شدهولی کمرم همچنان درد میکنه