2777
2789
عنوان

سلام بر جماعت سینگل به گور🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست
سلام خوبی عزیزم  چند سال میگذره ازین اتفاق؟  و اینکه این تفاوت رنگ الان خیلی واضحه؟؟&nbs ...

قربونت😗

نوشتم   برا ۱۰ سال پیشه. موقعی که ۱۳- ۱۴ سالم بوده

اولش اره خیلی واضح بود.  الانم مشخصه اما با صابون سالیسیلیک کمرنگ تر شده از اون اولش

اره دیگه گمان نمیکنم با سرم و کرم و اینا تغییر کنه

به نظرت چه نوع لیزری برا همچین لک هایی جوابه؟

اخه شنیدم با دستگاه های لیزر  حتی جای جوش‌های عمیق و حتی جای بخیه هم محو میشه.  ممکنه لک های منم محو شه؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
قربونت😗 نوشتم   برا ۱۰ سال پیشه. موقعی که ۱۳- ۱۴ سالم بوده اولش اره خیلی واضح بود.  الا ...

آها 

خب ببین احتمال داره دکتر برات مزو نیلدینگ انجام بده

که ضد لکه کلا تحریک میکنه پوستت و 

خودش و باز سازی میکنه

روش های تهاجمی برات تجویز میکنن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها  خب ببین احتمال داره دکتر برات مزو نیلدینگ انجام بده که ضد لکه کلا تحریک میکنه پوستت و&nb ...

اتفاقا منم همین به ذهنم خورد

چون باید دوباره زخم شه 

انشالله لکه ها محو شن. چون اعتماد به نفسم داغونه 

اصلا بدون کرم کسی نباید منو ببینه

(من بیشتر از اینکه جسمم آسیب دیده باشه روحم آسیب دیدس جوری که تازه این اواخر حاضر شدم اعتراف کنم و حرف دلمو بگم

چون کلا نمیتونم مشکلاتمو با کسی در میون بذارم)

اتفاقا منم همین به ذهنم خورد چون باید دوباره زخم شه  انشالله لکه ها محو شن. چون اعتماد به نفس ...

عزیزم بهم درخواست دوستی بده

اگه دوست داری باهم حرف بزنیم اونجا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم بهم درخواست دوستی بده اگه دوست داری باهم حرف بزنیم اونجا 

قربونت بشم ممنون

اگه دیدی موقعی دیر جواب دادم آنلاین نبودم

وگرنه به محض دیدن …