2777
2789
عنوان

سلام بر جماعت سینگل به گور🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@masoomehh    

سلام مصی جون

ازونجایی که تو متخصص پوست و موستی

یه سوال دارم ازت

ببین مصی جون من ۱۰ سال پیش موقعی که یه نوجوان ۱۳-۱۴ ساله بودم. سرخود از لایه بردار استفاده کردم برا جای لک جوش بلوغ

بعد تمام صورتم وحشتناک سوخت🤕 و جای سوختگی لایه بردار مث لک های آفتاب سوختگی مونده   ۲ سال پیش با لایه بردار حاوی سالیسیلیک اسید تا حدی کمرنگ شدن. اما اون پوست زیبام الان تباهه.  حالا به نظرت با درمان کلینیکی و لیزر اصلا پوستم ممکنه مث قبل شه یا نه؟. چون دیگه با محصولات پوستی گمان نکنم ازین بهتر شه.     راستی اگه برات سواله چرا همچین حماقتی کردم باید بگم خودمم تازه فهمیدم.  ببین من تو بچگی پدر مادرم طلاق گرفتن بعد پدرم شکنجه های روحی وحشتناکی روی من کرد…. اون شکنجه ها باعث شد مشکلات اعصاب بگیرم  حالم بد باشه و اون رنجشُ بیام روی بدنم خالی کنم. حالا مثلا پوستم به خاطر همین آسیب دید…

نظرت برا درمان چیه ؟؟    اینم بگم نمیدونم چرا همون موقع متوجه لک های وسیعی که ایجاد شده نشدم

راستی اضافه کنم که هنرمندیم فقط به استفاده از لایه بردار ختم نشده

همزمان اونموقعا تو تابستان داغ استخرم رفتم کرم ضد آفتابم نزدم و هوای گرم و لایه بردار….

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
@masoomehh       سلام مصی جون ازونجایی که تو متخصص پوست و موستی یه سوال دارم ...

کلا چند وقتیه همش میخواستم راجب این مشکل پوستی بزرگ باهات حرف بزنم ولی الان قسمت شد

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
@masoomehh       سلام مصی جون ازونجایی که تو متخصص پوست و موستی یه سوال دارم ...

سلام خوبی عزیزم 

چند سال میگذره ازین اتفاق؟ 

و اینکه این تفاوت رنگ الان خیلی واضحه؟؟ 

احتمالا دیگه درمان های محصولات پوستی جواب نده

ولی کلینیک های پوست دستگاه های دارن که حتما کمکت میکنه 

باید یه کلینیک خوب بری تا دکتر برات تشخیص بده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋