2777
2789

من دیروز زایمان کردم بعد چون مادرم نبوده بالاسرم و نمیاد کلا شوهرم مادرشو اورد بالاسرم و خدایی مواظبم بود بعد من گفتم خونه نیاد جمعم کنه چون میدونم از این قدیمیاس اخلاقامون بهم نمیخوره از وقتی اومده خونمون داره هی گیر میده چرا ظرفات کثیفه چرا خونت اله بله بچمو دلم میخواد شیرخشکی کنم چون شیرم کمه فقط گریه میکنه نمیذاره دارم دیوونه میشم اشکم دراومده بگید چیکار کنم فقط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیه هام میسوزه ولی بازم پاشدم خودم کارامو میکنم که فقط نبینه کجای خونم مشکل داره

ابجی نداری میگفتی لاقل روزا بیاد پیشت تا کم کم رو پا بشی؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
بخیه هام میسوزه ولی بازم پاشدم خودم کارامو میکنم که فقط نبینه کجای خونم مشکل داره

بگو. امون.بده تازه زایمان کردم میبینی که       

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
هنوز که تازه زایمان کردی کم کم شیرت زیاد میشه شیر افزا بخور همین اول نرو دنبال شیر خشک 

اصلا دوست ندارم شیر بدم خب دوست دارم اینجوری بزرگش کنم همش داره دخالت میکنه گریم دراومده الان

یا باید بهش بگی بره

یا اینکه حرفاش و محل ندی تا دوران نقاهتت تموم شه

ب شوهرت بگو و باهاش درمیون بذار بذار به مادرش بفهمونه

با زبون خوش البته

بعدشم شیرت هرچقد هم کم بازم ب بچت بده بخدا بچه هایی ک شیر مادر خوردن بسیااااااااار تفاوت دارن با کسایی ک شیرهشکی هستن

یکم فکرت و رها کن زیاد سخت نگیر

اولا تبریک میگم عزیزم انشالله قدمش مبارک باشه نی‌نی جون

دوما آرامشتو کاملا حفظ کن با آرامش با مادرشوهرت حرف بزن به شوهرت بگو بهش گوشزد کنه گیر بهت نده بهش بگو اواخر بارداری نتونستم خوب تمیز کنم پسرت قول داد کمک کنه نکرد همسرت رو بفرست برات شیر خشک آپتامیل بگیره برای نی‌نی هر دوساعت سی تا یعنی یه پیمونه درست کن بگو تا شیرم بیاد میخوام شیرخشک بدم بعد بهش بگو دکتر گفت حتما شیر خشک بده تا قند بچه نیافته

اصلا دوست ندارم شیر بدم خب دوست دارم اینجوری بزرگش کنم همش داره دخالت میکنه گریم دراومده الان

گناه دارهست هم شیر خودتو بده کنارشما شیر خشک بده 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

خب قشنگم قبل از زایمان آدم زندگیشو مرتب می‌کنه 

میشوره میسابه وسایل لازمه میخره

به هر حال طی این زمان یکی میاد پیشت زشته خب خونه بی نظم باشه 

الان هم حرص نخور بهش بگو مادر نمیتونستم تمیز کنم شما زحمتش بکش که حساس هستی و خودت هم به ادامه‌ی استراحتت بپرداز

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍