2777
2789

سلام من سقط ۱۸ هفته داشتم میخوام بدونم آیا درسته که بعد از سقط بدن آمادگی بیشتری داره برای بارداری مجدد یا نه برعکس باعث دیر باردار شدن میشه؟

لطفا کسایی که تجربه دارن بیا بگن چند سالشونه و چقدر بعد از سقط زمان برد تا مجدد باردار بشن و علت سقط چی بوده و بارداری بعدی موفقیت آمیز بوده یا نه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من باید ۱۸ هفته سقط کنم سقط قانونی گردی؟ دردش زیاد بود؟ اذیت میشم؟

نه بهم مجوز ندادن سندروم کلاین فلتر شد بچم. سعی کن هرطوری میتونی یه پزشک پیدا کنی یزای این کار... عزیزم خیلی نارحتت شدم روزای سخت خودم یادم اومد. مشکلت چیه؟ البته اگه دوست داری بگو. من برام یه ماما انجام داد خیلی دکترم دعوام کرد و نگرانم شد ولی خو چیکار میکردم چاره ای نداشتم😔

نه بهم مجوز ندادن سندروم کلاین فلتر شد بچم. سعی کن هرطوری میتونی یه پزشک پیدا کنی یزای این کار... عز ...

چرا مجوز ندادن؟

پسرم سندرم تریزومی ۱۸ داره هم سلفری هم امنیوسنتز تایید کردن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چرا مجوز ندادن؟ پسرم سندرم تریزومی ۱۸ داره هم سلفری هم امنیوسنتز تایید کردن

شاید تریزومی ۱۸ رو مجوز بدن ولی برای سندروم کلاین فلتر که سندروم جنسی بچه هستش ندادن. گفتن این بچه سالمه!!! نمی دونم سالم از نظر اینا چیه؟! طفل معصوم به بلوغ میرسید بعد معلوم نبود دختره یا پسر! حتی آلت جنسیشم توی سونو انقدر کوچیک بود که دختر از پسر بودنش قابل شناسایی نبود چطور من اون طفل معصومو با این همه اشکال به دنیا میاوردم؟؟؟

شاید تریزومی ۱۸ رو مجوز بدن ولی برای سندروم کلاین فلتر که سندروم جنسی بچه هستش ندادن. گفتن این بچه س ...

تریزومی ۱۸ خیلی مشکلات داره گفتن ک از  سن بارااری هم کوچیکتره و آلتش خیلی کوچیک مونده دور شکمش هم لاغره

هر چه از دوست رسد نیکوست...

6 ماهع سقط کردم هنوز باردارنشدم بخاطر تنبلی تخمدان 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

هدیه جان قوی و محکم باش این روزای سخت میگذره امیدوارم که مجوز بگیری و توی بیمارستان و تحت نظر کارت انجام بشه نمی تونم بگم سخت نیست هم از لحاظ جسمی مثل یه زایمان میمونه برات و سخته و از اون سختتر از لحاظ روحی هستش که انشاالله اونم با امید به آینده و داشتن فرزندی سالم میگذره... مراقب خودت باش و به خودت برس که انشاالله برای اقدام بعدی بدنت سلامت باشه... قسمت ما هم اینطوری بوده. خدا خودش برای صبر برای سختی که بهمون انشاالله پاداششو به زودی بده ... آمین

تریزومی ۱۸ خیلی مشکلات داره گفتن ک از  سن بارااری هم کوچیکتره و آلتش خیلی کوچیک مونده دور شکمش ...

عجله کن که زمان بارداریت به ۱۸ هفته و شش روز نرسه وگرنه پزشکی قانونی به هیچ عنوان مجوز نمیده... سریع اقدام کن