2777
2789

چند بار تاحالا تولد گرفتن من رفتم براشون کادوام گرفتم حتی برای یکی از دوستام تولد گرفتم کلی خرج کردم بعد اونا تولد من که میشه یه تبریک خشک و خالی هم نمیگن واقعا خیلی دلم شکسته ....حتی برای همدیگه کادو هم میگیرن ولی برای من نه....

مامانم دیگه گفت حق نداری برای دوستات کاری کنی اونا اصلا نمیدونن تولد تو کی، خیلی واقعا دلم گرفته از اطرافیانم....چرا انقدر نمک نشناس و بی معرفت و گربه صفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادیتورم  

دوستم چندوقت یبار عکس می‌فرسته میگه برام کلیپ درست کن هر سری هم رایگان درست میکنم

چندوقت پیش با یه دوست مشترک دعوام شد و قهر کردیم الان همون خانوم دوستی که باهاش دعوا کردم رو استوری کرد نوشت دوست واقعی یعنی شماها پیام دادم منو چرا تگ‌نکردی گفت واااای فکر کردم تگ کردم حالا اون پوسته واسه کار کلی پول میگیره ازش

دستم نمک نداره که نداره

عزیزم اینا همه درسایی داره برامون اینو بخون

شايد زندگي پيدا کردن بخش‌هايي از خودمان در تکه‌تکه‌هايي از يک کُلِ منسجم است.

پيدا کردني که به‌اندازه‌ي يک عمر طول مي‌کشد.

و تکه‌هايي که همه‌جا حضور دارند و فقط کافي است ما در مسيرشان قرار بگيريم، آن وقت اگر هشيار باشیم، شايد بخش‌هايي از خودمان را ببينيم.

بخش‌هايي از خودمان را در رابطه‌ها و در آدم‌هايي که تجربه مي‌کنيم، در موقعيت‌هايي که قرار مي‌گيريم، در فيلم‌هايي که مي‌بينيم، در تاريخي که مرور مي‌کنيم و حتي در کوچه‌اي که هيچ عابري ندارد و باد درخت‌هايش را بدون حضورِ تماشاچيان نوازش مي‌کند. شايد زندگي همين است.

🎧تکه هایی از یک کل منسجم

✍پونه مقیمی

#کتاب_صوتی 

این کتابو بهت توصیه میکنم اینجا رایگان داشته باشش

🧩https://t.me/+YY39Z_upl1RmNGNk

من ادیتورم   دوستم چندوقت یبار عکس می‌فرسته میگه برام کلیپ درست کن هر سری هم رایگان درست میکنم ...

منم همچین چیزی شده بارها....بقیه بدی میکنن خوب میشن ما خوبی میکنیم بد میشیم نمیدونم چیه داستان