2777
2789
عنوان

به جاریم زنگ بزنم؟؟؟

424 بازدید | 19 پست

لطفا با دقت بخونید و منطقی راهنمایی کنید،همسرم با برادرش سر ماشین شریک بودن،که به اختلاف خوردن ،همسرم هم با خانواده اش و با برادرش قهره،چند وقت پیش مادر شوهرم گفت فلانی خیلی گرفتارم(برادرشوهرم)منم گفتم کم کلاه برداری کنه گرفتار نشه،اونم گفت پسرمن دروغ نمیگه درحالی که همه می‌دونن هم خیلی دورغ میگه و هم سر همه کلاه میزاره،اما چون هم بزرگتره و هم پدر شوهرم و خانواده اش خیلی دوسش دارن هیچی نمیگن،بارها پیش اومده که حق رو ناحق کرده اما باز همه ازش دفاع کردن،منم به مادر همسرم گفتم که این پولا خوردن نداره،این همه جمع کنه آخرش میخاد بزاره بره،و چنتا چیز دیگه،اونم بلند شده رفته هم به برادر شوهرم و هم جاریم گفته،درحالی که من فقط می‌خواستم از مادر شوهرم گلایه کنم که چرا همش هوای اونو دارن و ازش دفاع میکنن،حالا جاریم ناراحت شده و قهره،من واقعا از جاریم بدی ندیدم و دوست نداشتم اینجوری بشه،حالا به نظرتون زنگ بزنم باهاش حرف بزنم و توضیح بدم که جریان چی بوده؟یا واکنش نشون ندم،دیروز خونه مادر شوهرم دیدمش ،سلام دادم دست دادم به زور سلامم و جواب داد و سرشو برگردوند،فهمیدم ناراحت شده،ولی به مادر شوهرم نگفتم که چرا بهشون گفتی،پبش خودم گفتم زمان درستش میکنه،چون همسرم هم قطع رابطه ای زیاد رو در رو نمیشم،اما واقعا دوست نداشتم جاریم ناراحت شه،خیلی باهاش صمیمی بودم

خیییلی بد حرف زدی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زنگ مزن وقتی مطمئنی حقیقتوگفتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درسته اما کاش نمیگفتی میفهمم چقد سخته اما گاهی گفتن بعضی حرفا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه خیلی ب ...

آفرین مثل سگ پشیمونم،هم وقت پربودم بود قاطی بودم هم از دفاع بی مورد مادرشوهرم حرصی شدم،وگرنه جاریم خیلی خوبه

حرف زدنت درست نبود بلاخره داری غیر مستقیم راجع به مرگ عزیزش صحبت میکنی اونا خودشون میدونن چطوره ولی نمیخوان جلو شما بچشون رو خراب کنن گلایه ات بی معنی بود ولی وقتی کار  به اینجا رسیده دلخوری هم پیش اومده زنگ زدن و توضیح دادن که چی گفتی چی نگفتی بی معنیه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

وقتی دهنتونو باز میکنین و بی هیچ فکری هر چی خواستین میگین میشه این

مادرشوهرت اگه تو دهنتم میزد حق داشت عروس کی باشه که بشینخ ت. روی یه مادر پسرشو نفرین کنه 

دو روز دیکه داداشا باهم آشتی میکنن روسیاهیش برای تو میمونه

وقیقا مثل جاری منی نخود هر آش

الان دیکه هیچکی ازش خوشش نمیاد حتی شوهرش که اونهمه پشتش بود ازش رو گردان شده

شرط چاقو مُرد
وقتی دهنتونو باز میکنین و بی هیچ فکری هر چی خواستین میگین میشه این مادرشوهرت اگه تو دهنتم میزد حق د ...

این برادر شوهرم خیلی حقه باز و کلاه برداره،با هر بهانه ای پول  ازمون بالا کشیده،جاریم اما خوبه و کاری به شوهرش نداره،بیشتر تقصیر مادر شوهرمه واقعا با حرف زدن و دفاع بیخودی باعث میشه دشمنی بیشتر شه