2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین ایا عموم با این کار پولدار میشه؟؟همه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش معلمه

زنش خرج میکنه پس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه عمر ادم به خودش و زن و بچه ش سختی بده بخاطر فردایی که معلوم نیست هستن یا نه.... پس انداز خوبه. ولی ماهی 6 تومن با زن و بچه زندگی کردن اسمش زندگی نیست. پولدار هم بعید میدونم بشه. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

احتمالا کلی باید برای همون دو قلو‌ها خرج کنه. هزینه‌های بارداری، زایمان، سیسمونی، پوشک، شیرخشک و... . با سه تا بچه خرجشون هم خیلی بیشتر میشه. حتی اگه بعد ۱۵ سال به سرمایه‌ای برسن هم به نظرم هیچ فایده‌ای نداره. آدم نخوره، نپوشه، مسافرت نره، تفریح نکنه و خوش نگذرونه؛ پول به چه کارش میاد؟!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

زنش معلمه

خب پس زنش خرج خودش میده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چه کم خرجن 

ولی دوقلوها به دنیا بیان همه حقوقش خرج میشه و به پس انداز نمی‌رسه 

خب بعد ۱۵ سال حداقل طلاهایی که خریده ارزش پولش حفظ میشه و طبق روز با توجه به سرمایه ای که داره می‌تونه خونه یا زمین بخره  

مثلا ۱۵ سال بعد با همین روند تقریبا شیشصد هفصد گرم طلا داره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙