2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

65 بازدید | 4 پست

هعی امتحانای نوبت اولمون شرو شده بعد من کارنامه امتحان نوبت اولم رو خراب کردم هنوز مامانم نمیدونه چون هنوز کارنامه رو ندادن پارسال هم اینجوری شد فقط مامانم همش سرم داد میزد اینبار هم میترسم امتحان نوبت دوم پارسال هم ناامیدش کردم ولی جدی اگه بفمه حتما میکشتم ی پیشنهادی یچیزی بدین میخام وقتی فهمید امتحانو خراب کردم ی بلایی یچیزی سر خودم بیارم که نتونه سرم داد بزنه فقط میخام راهی بیمارستان شم از خونه هم تا حالا فرار کردم ولی فایده نداشت

وای عزیزم

داد بزنه فدا سرت

این زندگی تو بزار هزچی میخواد بگه بگخ توهم سکوت کن بالاخره آتیشش میخوابه بعدم برو تو اتاق چند ساعت بخواب قبلش یه استامینوفن بخور آروم شی هرموقع آروم شد برو بخواب

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون از درس بدم میاد بخاطر همین من فقط دارم برای هدفم تلاش میکنم که ربطی به درس نداره

درسم رها کن حتی اگ کتک خوردی تموم بشه بره پی کارش 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)