2777
2789
عنوان

عمل بینی تهران

68 بازدید | 15 پست

بچه ها من بعد از کلی کلنجار رفتن تصمیم گرفتم عمل کنم ...بینیم بزرگه واقعا نیاز ب عمل دارم...

پولم کمه ولی ینی میخوام اسفند عمل کنم

دکتری ک خوب عمل کنه نمیشناسین؟

تا نهایت ۳۰ تومن

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

تا سی نمی‌شناسم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این دکتر که من میگم شکارچی دماغ استخونیه ومهم اول تنفس و بعد متناسب چهره

اخه کرمانشاه خیلی دوره تااحالا نیومدم

دماغم استخونی و درازه فک نکنم عملش سخت باشه

تا چن میشناسی بینیم استخونیه

پنجاه و خورده ای

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخه کرمانشاه خیلی دوره تااحالا نیومدم دماغم استخونی و درازه فک نکنم عملش سخت باشه

اها نزدیک نیستی همدانم خوبه ولی خب نزدیک اینا نیستی بگردی تهران داره من شنیدم یه جا هست تو تهران چندتا دکترن وهزینش تقریبا همون ۳۰ میره 

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
اها نزدیک نیستی همدانم خوبه ولی خب نزدیک اینا نیستی بگردی تهران داره من شنیدم یه جا هست تو تهران چند ...

دیدم ی چن جا ۲۵ هم هس

ولی میدونی دماغو فقط فرمشو عوض میکنن اصن کوچیکش نمیکنن یا سوراخش تو چهره معلوم میشه اصن بد میشن بعد عما

دیدم ی چن جا ۲۵ هم هس ولی میدونی دماغو فقط فرمشو عوض میکنن اصن کوچیکش نمیکنن یا سوراخش تو چهره معلو ...

درسته دکتر ماهری میخوای ولی خب هزینشم اگه بیشتر بدی به نفعته تو که ۳۰ میخواری بدی یکم دیگه هزینه کن دکتر خوب برو چون عمل بینی ریسک و باید دقت بیشتری کنی 

درسته دکتر ماهری میخوای ولی خب هزینشم اگه بیشتر بدی به نفعته تو که ۳۰ میخواری بدی یکم دیگه هزینه کن ...

اخه ۵۰ هم دیگه وااااقعا خیلیه

۳۰ هم کم نیس بی انصاف شدم

اخه ۵۰ هم دیگه وااااقعا خیلیه ۳۰ هم کم نیس بی انصاف شدم

درسته زیاده ولی خب اگه دماغو خراب کنن که دیگه هیچ.منم میخواستم عمل کنم همون ۳۰ رو انتخاب میکردم ولی خب گفتین بعضی ها دست بهش نمیزنن و اینا تو شک افتادم

درسته زیاده ولی خب اگه دماغو خراب کنن که دیگه هیچ.منم میخواستم عمل کنم همون ۳۰ رو انتخاب میکردم ولی ...

میخوای عمل کنی شمام؟

اره هزینه ک اگ میشد ادم بیشتر میکرد ...