2777
2789
عنوان

خرید قلیون لاکچری

298 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.

کجا میتونم قلیون لاکچری چندتومنی برای کادو بخرم؟ ترجیحا سمت غرب تهران باشه. اصن مرکزش کجاست؟ برای کادو تولد میخوام برای اقا.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیابون قلیون فروشای مولوی    فقط و فقط از ۱ ت تا ۲۰ اینا قلیون هس  بری حتما خریدی&nbs ...

بعد یه راهنمایی.برای کسی که خیلی قلیونیه تو خرید باید چیزی رو رعایت کنم؟ برند خاصی ؟

من یدونه پارسال خریدم ۵ ت خیلیم شیک بود از مولوی ک اصلش اونجاااس  بری همه خیابوناش قلیون فروشین

عزیزم تو خرید قلیون چیزیو باید رعایت کنم؟ معمولا اقایون از برند یا مدل خاصی خوششون میاد؟ 

بعد یه راهنمایی.برای کسی که خیلی قلیونیه تو خرید باید چیزی رو رعایت کنم؟ برند خاصی ؟

این تزیینی ها برای کشیدن نیس فقط کادوعه   و دیزاین 

ولی اونای ک خیلی قلیونین مثل شوهر من  روی خرطومی خیلی حساسن ک برند باشه  و سلیکونی باشه و من برای شوهرم چون فقط چوب میخاست باشه و مشهد باشه چون بهترینش مشهد    خیلی گشتم ولی  همینی ک خریدم ۵ توننو الان ۴۰ ت میخرن نمیدیم  گذاشتم ی کنج اتاق مونده  نمیکشتش    فقط نگاهش میکنی هی میگه اینو خریدی برام گرفتمت خخخخ

این تزیینی ها برای کشیدن نیس فقط کادوعه   و دیزاین  ولی اونای ک خیلی قلیونین مثل شو ...

من اطلاعات خاصی ندارم فقط میدونم بشدت قلیونیه.تو خونه بیرون همه جا میکشه. و میخوام استفاده کنه نه که تزیینی باشه. مثلا عربیا بنظرم شیکن.

من اطلاعات خاصی ندارم فقط میدونم بشدت قلیونیه.تو خونه بیرون همه جا میکشه. و میخوام استفاده کنه نه که ...

ازین قلبونای کوچیک بگیر ک کیف و وسایل دارن  ن مسافرتی ها   ازین متوسطا  چوب گردو  مشهد  اینو اینجکری هرجا بره با خودش میبره   تو کیفش هم پک لوازمشو داره  عالی  شوهر منم داره ازشون جای مسافرتی  یا بیرون نیره با خودش میبره