2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهوش نیستن؛ صرفا اطلاعات عمومیشون به واسطه ی فضای مجازی بیشتر شده

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
آره الان از هر طرف بمباران اطلاعاتی میشن  از تلویزیون رادیو فضای مجازی و مدرسه و ... قبلا که ...

واقعا؟؟

یعنی بخاطر پیشرفت تکنولوژیه؟؟

ممکنه نسلهای بعد باهوشتر هم باشن؟

امکانات خیلی نسبت به گذشته بیشتره، اطلاعات به مقدار زیاد و خیلی راحت در دسترس همه هست. 

زمان بچگی ما فقط رادیو و تلویزیون بود، ما هم هر چی یاد میگرفتیم از همینا بود، الآن دیگه گوشی و کامپیوتر و اینترنت توی همه خونه‌ها پیدا میشه، بچه‌ها هم تا چشم باز میکنن با اینا روبرو میشن، پس باید هم نسبت به دوره بچگیِ ما چیزای بیشتری بدونن و در نتیجه باهوش‌تر به نظر بیان.

چون زمونه اونجوریه 

یعنی می‌دونی 

مثلا زمون تو کامپیوتر نبود

و وقتی بزرگ شدی کامپیوتر دیدی ..

اما بچه های امروز از همان دوره نوزادی با کامپیوتر ، گوشی و ... آشنا هستند 

یعنی الان برای مثال تو هم در زمان نوزادی نسبت به  نوزادی پدر و مادرت باهوش بودی 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
واقعا؟؟ یعنی بخاطر پیشرفت تکنولوژیه؟؟ ممکنه نسلهای بعد باهوشتر هم باشن؟

آره عزیزم دقیقا بخاطر همینه 

صددرصد همینطوره هر چی تکنولوژی پیشرفت می‌کنه اطلاعات آدما مخصوصا بچه ها می‌ره بالاتر 

الان ببینید بچه های کوچیک از همه چی خبر دارن و اطلاعات دارن 

آره عزیزم دقیقا بخاطر همینه  صددرصد همینطوره هر چی تکنولوژی پیشرفت می‌کنه اطلاعات آدما مخصوصا ...

واقعا تعجب میکنم خواهر زاده ی ۴ ساله ام انقدر باهوشه الان دلیلشو فهمیدم 

خیلی ممنون 

چون زمونه اونجوریه  یعنی می‌دونی  مثلا زمون تو کامپیوتر نبود  و وقتی بزرگ شدی کامپ ...

این یک امر طبیعی هست و در آینده نوزاد ها نسبت به نوزاد های الان باهوش تر هستن ...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)