2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد سفر ب کیش

1177 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من میخام دو روزه ب کیش ی تور بردارم واز شیرازم میخام برم 

هیچ اطلاعاتی ندارم 

دوستانی ک رفتن در مورد دفتر هواپیمایی ک قیمت و خدمات تورش ب صرفه هس اطلاعات دارن ممنون میشم با من ب اشتراک بزارید 

و درمورد اینکه چ تفریحاتی اونجا میشه رفت و حدود قیمتها. 

در مورد اب و هوا ک چ لباسایی تو این فصل بردارم لباس گرم یا نه اونجا هوا خوبه لباس تابسونه؟ 

هتل چند ستاره برم؟ چرا؟ 

خودم میگم هتل 5 ستاره با صبحانه و نهار بوفه بردارم چون تنها هم میخام برم دیگه دغدغه رستوران رفتن نداشته باشم! 

کسایی ک رفتن ب نظرتون مقرون بصرفه هس ؟ 

و یا همون هتل سه ستاره برم و نهار رو برم بیرون؟ 

تاریخ کنسرت هایی ک قراره تو کیش برگزار بشه کسی میدونه ؟ و خلاصه این اطلاعات 

انشااله به خوشی و سلامتی بگذره🌻 منم دلم لک زده برا مسافرت..

ممنون عزیزم 

فعلا دارم اطلاعات جمع میکنم انشالله ک عملی بشه و برم . همچنین شما تو ی فرصت مناسب قسمتتون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من هیچوقت نهار رو هتل نمی گیرم چون هرجا برم باید عجله کنم که ساعت نهار هتل باشم 

برای تفریح هم بستگی به روحیات داره 

من دوست دارم تو کیش فقط برم اسکله و پلاژ 

یکی دوست داره بره رستوران با موسیقی زنده 

یکی دیگه جت اسکی و پاراسل دوست داره

از جایی که تنها می ری اگر به غواصی علاقه مند هستی حتما برو 

در مورد هوا هم شب ها تو این فصل خنک هست 

ببین عزیزم من هیچوقت نهار رو هتل نمی گیرم چون هرجا برم باید عجله کنم که ساعت نهار هتل باشم  بر ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی ات . 

شیراز نیسی دقتر هواپیمایی خوب بهم معرفی کنی؟ 

این تخفیفاتی ک میگن رو بلیطی هس بنظرت خوب و کاربردیه؟ 

بعد اگر فقط بلیط رفت بگیرم میتونم خودم هتل پیدا کنم و بلیط برگشت؟ یا بهتره یا تور برم؟ 

ممنون عزیزم از پاسخگویی ات .  شیراز نیسی دقتر هواپیمایی خوب بهم معرفی کنی؟  این تخفیفاتی ...

عشقم شیراز نیستم ولی یا تور بگیر یا بلیط و تور رو از سایت ها خودت رزرو کن 

ریسک نکن یهو میبینی اونجا هتل مناسب گیرت نمیاد یا پرواز برگشت 

تور معمولا مناسب تره 

من خیلی سال پیش کیش رفتم ولی با تور نرفتم خودمون هتل رو رزرو کردیم و فقط با صبحانه بود و غذا رو هم جداگانه داخل همون هتل میخوردیم .

در مورد تفریحات هم خود هتل یک تور گردشگری داشت که از همون استفاده کردیم .

کنار ساحل هم که در روز چند بار میرفتیم .

یک سفر فوق العاده عالی بود .

هوا هم ما بهمن ماه رفتیم کاملا بهاری و خیلی دلچسب و خوب بود . 

من خیلی سال پیش کیش رفتم ولی با تور نرفتم خودمون هتل رو رزرو کردیم و فقط با صبحانه بود و غذا رو هم ج ...

ممنون عزیزم از اینکه برام نوشتی 

من میخام اگر بشه خودم تنها برم بچه ها پیش باباشون خونه بمونن یکم ریلکس کنم😆

ممنون عزیزم از اینکه برام نوشتی  من میخام اگر بشه خودم تنها برم بچه ها پیش باباشون خونه بمونن ...

خواهش میکنم ، ولی کاش با یک دوست صمیمی میرفتی ، من هم دوست دارم یک سفر بدون بچه هام و همسرم و با یک دوست برم . 

خواهش میکنم ، ولی کاش با یک دوست صمیمی میرفتی ، من هم دوست دارم یک سفر بدون بچه هام و همسرم و با یک ...

چون همه دوستام بچه دارن هیچکس حاضر نیس بدون بچه بیاد 

حالا من امتحان میکنم انشالله ک خوش بگذره بهم ممنون از نظرت