2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرسی گلم خودتون مراجعه کردین؟ نتیجه دیدین؟

مادرم افسردگی حاد داشت در حدی که میترسید از همچی و خیلی چیزای دیگه الان حالش خیلی بهتر شده فقط الان ۳ ساله زیر نظرشه و حالش خیلی بهتر شده خیلی زیاد 

یه اشنا داشتیم توهم میزد نگا فرشا میکرد میگف یکی داره از زیر فرش در میاد بیرون رفت پیشش الان خوب شده واقعا دمش گرم خیلی خوبیه

مشکلتون چیه شما؟

مادرم افسردگی حاد داشت در حدی که میترسید از همچی و خیلی چیزای دیگه الان حالش خیلی بهتر شده فقط الان ...

خیلی ممنونم

آنلاین هم ویزیت میکنن؟

من adhd خیییلی حااااد

چی هست  نمیدونم یه نگاه بنداز شاید انلاین ویزیت کرد  ولی حضوریم بری نوبت بگیری اونجوری ب ...

اختلال کم توجهی و بیش فعالی هستش+ وسواس شدید

زندگیمو به طور کامل فلج کرده

بازم ممنونم عزیزم💜💜🌱

اختلال کم توجهی و بیش فعالی هستش+ وسواس شدید زندگیمو به طور کامل فلج کرده بازم ممنونم عزیزم💜💜🌱

وای مامان منم وسواسی داره هنوز زیر نظرشه 

ایشالا که خوب میشی حتما برو پیشش دکتر خیلی خوبیع ولی ادامه بده زیر نظرش باش ایشالا که خوب میشی

خواهش میکنم گلم♥️

روانپزشک خوب میخواید که متعهد و دلسوز باشه حوزه ی فعالیت و رضایتمندی زیاد روی adhd…اختلالات خلقی و اضطراب داشته باشد فقط آقای دکتر فرامز ذاکری بهترینن توی تهران اینم آدرسشون: خیابان شریعتی،نرسیده به مترو شریعتی، کوچه فلسفی‌، ساختمان پزشکان پرشين،طبقه۱،واحد ۱

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز