2777
2789
مرسی از سطح شعور بالات عزیزم♥️

فدات عزیزم نزار حرف بقیه باعث بشه یذره هم حس کنی حق خشبختی نداری

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات عزیزم نزار حرف بقیه باعث بشه یذره هم حس کنی حق خشبختی نداری

سعی میکنم ب حرفشون توجه نکنم😘

کاش روزی برسه همه ب این درک برسن کسی ک یک بار جدا شده گناه نکرده فقط بخت باهاش یار نبوده

مرسی ازت گلم 🙏♥️

وا،،، پس چرا دخترایی  که زن یه پیر مرد میشن همراه نوه نتیجه اونو مثال نزدی،، برادر من مجرده یه زن گرفته دوتا بچه داره مادرم گفت مشکلی نداره همیشه به نفع مردا بوده حالا به نفع زنها

این حرفت یعنی فقط یکی که ذاتش کثیفه باید نصیب زن مطلقه بشه.؟.! 

نه به هیچ وجه

زن مطلقه میتونه بسیار خوب فهمیده  سنجیده و پاکدامن باشه و هست 

منظورم اینه چون پسراشونو می شناسن که لاشی و تن پرور و به درد نخور و اراذل هستن میگن خوبه دیگه این زن باهاش می سازه (اینی که میگم هم برای همه صدق نمیکنه)

وطن ای مادر غمدیده ام.......

واقعا از بعضی نظر ها آدم ناراحت میشه

یه خانم مطلقه هم مثل بقیه خانم هاست، چرا یجوری حرف میزنید انگار یه موجود نامتعارفه؟ اون هم حق داره دوباره یه زندگی جدید رو شروع کنه و خوشبخت بشه

حالا چه با یک پسر مجرد و چه با یه مرد مطلقه

مهم تفاهم و عشق میان دو زوج هست و این که مرد بتونه پدر خوبی برای فرزند اون خانوم باشه

با توجه به کامنت هایی که خوندم برای جامعه مون مخصوصا قشر خانم متأسفم که  که هنوز دچار این افکار خاله خان باجی و عهد قاجار هستند، میدونید به نظرم پیشرفت مخصوصا فرهنگی هر جامعه ای منوط به زنهای جامعه هست، تا وقتی که وضعیت اینطوره متأسفانه همچنان جهان سوم هستیم 

اخه وقتی دونفر عاقلانه و بالغانه میان برای زندگیشون تصمیم میگیرند حالا چه بد و چه خوب مسئولیت کارشون با خودشون هست، هرچند که نمونه های موفق هم کم نبوده.. و مگه اصلا ارزش  یک انسان رو این موارد تعیین میکنه که مثلا خانمی که جدا شده هم سطح یه اقای مجرد نباشه 

مشکل کار اینجاست که بعضی فکر علت بسته بودن بخت دخترا همین ازدواج ها هست 🤦‍♀️

امیدوارم خدا همشونو به راه راست هایت کنه...
دیروز درباره این تاپیک یه تاپیک زدم...یه عزیزی خیلی قشنگ گفت...
گفت تو این سایت هر اتفاقی میفته میگن طلاق...مگه تو چیت کمه؟ جداشو یه زندگی خوب کن و تو لیاقتت بیشتر از ایناست و...
اما تا طرف جدا میشه و میخواد زندگی خوب کنه و به لیاقتش برسه....اینطوری دربارش حرف میزنن...فازشون با خودشون مشخص نیست😄

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
امیدوارم خدا همشونو به راه راست هایت کنه... دیروز درباره این تاپیک یه تاپیک زدم...یه عزیزی خیلی قشنگ ...

من خودم وکیلم، اکثر پرونده های طلاقی که داشتم این زوج بوده که معتاد و خائن بوده و به زوجه و فرزندانشون ظلم میکرده،  واقعاً چرا سطح فرهنگ تو این قسمت تو این جامعمون پایین هست که همچین افکاری درباره این خانم هایی که طلاق گرفتن و اینقدر هم آسیب دیدن  باشه.. 

من خودم وکیلم، اکثر پرونده های طلاقی که داشتم این زوج بوده که معتاد و خائن بوده و به زوجه و فرزندانش ...

دقیقا منم نمیدونم...
هرکی خودش میتونه انتخاب کنه که با چه ادمی ازدواج کنه...من شما استارتر هرکی میتونه ببینه چی از همسر ایندش میخواد و این به ما هیچ ربطی نداره...استارتر میتونه فقط با ادم مجرد ازدواج کنه...کل بحث من هم تو این تاپیک نظرات زشت و زننده ایه که نسبت به خانم هایی که جداشدن دارن
یکی گفته خدا لعنتشون کنه
یکی گفته چون پسره میخواد خرج نکنه
یکی گفته پسرا رو از لحاظ جنسی تامینشون میکنن
یکی گفته خودشونو میندازن گردنش
یکی گفته بی وجودن
یکی گفته چون ذات پسره بده و خرابه
و....
همه و همه این افکر فقط بخاطر اینکه یک ادمی یک ازدواج نا موفق داشته !!
نمیدونم چی بگم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دقیقا منم نمیدونم... هرکی خودش میتونه انتخاب کنه که با چه ادمی ازدواج کنه...من شما استارتر هرکی میتو ...

زندگی قابل پیش بینی نیست ممکنه همين ها یه وقت زندگی مشترکشون به بن بست بخوره و جدا بشن و تأسفه که اونوقت یه همچین نگاهی نسبت به خودشون داشته باشند،.. متأسفانه این حرفا فقط از عزت نفس پایین میاد چرا که همه ما قبل از زن یا مرد بودن انسانیم و ارزشمند